Δωρεάν tablets για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Συμμαχία στήριξης των ευπαθών ομάδων από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής
15 Δεκεμβρίου 2020
Ενημέρωση για τον Προϋπολογισμό του δήμου Νέας Ιωνίας από τον Α. Χατζησαββίδη
15 Δεκεμβρίου 2020
Show all

Δωρεάν tablets για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Δωρεάν tablets προσφέρει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να βοηθήσει στην τηλεκπαίδευση των παιδιών. Τα tablets θα παραχωρηθούν σε νοικοκυριά με αποδεδειγμένα οικονομικά προβλήματα, τα οποία έχουν ήδη καταγραφεί κατά το προηγούμενο διάστημα.

Όπως ενημερώνει πρόκειται για την πρώτη παρτίδα διανομής και αφορά μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν νέες διανομές και για τις υπόλοιπες βαθμίδες εκπαίδευσης.

Τα tablets μοιράστηκαν στις διευθύνσεις των Γυμνασίων και των Λυκείων του Ηρακλείου και από εκεί, με διακριτικότητα, θα φτάσουν στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

«Σε άψογη συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς εντοπίσαμε τις οικογένειες που δεν έχουν ίδια μέσα για να καλύψουν τις ανάγκες των σχολικών μαθημάτων μέσω τηλεδιάσκεψης προχωρώντας στοχευμένα στην προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού», σχολιάζουν ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Πάνος Σπηλιόπουλος και Λαμπρινή Κώτση – Ρουγγανάκου αντίστοιχα.

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε όλοι. Είμαστε στο πλευρό όλων των πολιτών του Ηρακλείου, κυρίως όμως εκείνων που δοκιμάζονται περισσότερο αυτό το διάστημα, που χρειάζονται την βοήθειά μας. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις», το μήνυμα του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.