Δώρα στα νοσηλευόμενα παιδιά του νοσοκομείου Νίκαιας από τον δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Δύο sms για την μετακίνηση παραμονές και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
23 Δεκεμβρίου 2020
Δήμος Ηρακλείου: Στους λογαριασμούς των πληγέντων οι αποζημιώσεις από τις πλημμύρες
23 Δεκεμβρίου 2020
Show all

Δώρα στα νοσηλευόμενα παιδιά του νοσοκομείου Νίκαιας από τον δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Δώρα και χειροποίητες κατασκευές στα παιδιά που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας μοιράστηκαν από τον δήμαρχο Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη, Γ. Ιωακειμίδη και τον αντιδήμαρχο Προσχολικής Αγωγής, Κ. Μαραγκάκη.

Ο κ. Ιωακειμίδης, σε δηλώσεις του επεσήμανε: «Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας σε αυτές τις δύσκολες ημέρες της πανδημίας. Είναι πολλαπλά σημαντική η παρουσία μας εδώ, γιατί στηρίζουμε και στεκόμαστε με σεβασμό δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, και γιατί πάντα επιθυμούμε να είμαστε δίπλα στα νοσηλευόμενα παιδιά προσφέροντάς τους χαρά, αγάπη, δώρα και ζεστά χαμόγελα στα πρόσωπά τους.»

Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας κατά της διασποράς του κορονοϊού μοιράστηκαν στα νοσηλευόμενα παιδιά Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, κάρτες, βιβλία, δωράκια, μπισκότα και γλυκά, τα οποία έφτιαξαν οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη, καθώς και προϊόντα – χορηγία εταιρειών.