Δ. Αιγάλεω: Σε ενιαία δομή Κοινωνικό Παντοπωλείο, Συσσίτιο και Φαρμακείο

Δ. Παπαστεργίου: Το πρόγραμμα «Α. Τρίτσης» είναι ό,τι πιο φωτεινό έχει υπάρξει στηn Αυτοδιοίκηση
13 Ιουλίου 2020
26/7 ο Κολυμβητικός Διάπλου Αμβρακικού και το Koronisia Sprint Triathlon
13 Ιουλίου 2020
Show all

Δ. Αιγάλεω: Σε ενιαία δομή Κοινωνικό Παντοπωλείο, Συσσίτιο και Φαρμακείο

Ολοκληρώθηκε η μεταστέγαση των δημοτικών δομών παροχής βασικών αγαθών σε έναν ενιαίο χώρο του γηπέδου Στ. Μαυροθαλασσίτης στην λεωφόρο Θηβών, όπως ενημερώνει ο Δήμος Αιγάλεω με ανακοίνωσή του, και προσθέτει ότι “με τις εντατικές εργασίες των τελευταίων μηνών, μπορεί πλέον να αξιοποιηθεί η συστέγαση των δομών προς όφελος των δημοτών της πόλης”.

Το κοινωνικό φαρμακείο παρέχει σε σταθερή και τακτική βάση δωρεάν φάρμακα και υγειονομικό υλικό, το κοινωνικό παντοπωλείο φρέσκα τρόφιμα, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη ένδυσης υπόδησης και ατομικής υγιεινής στους ωφελούμενους ενώ παράλληλα διενεργείται η παροχή συσσιτίων σε τακτική βάση μέσω των δημοτικών δομών.

Μέσω της πρωτοβουλίας του δήμου Αιγάλεω, κατέστη πλέον δυνατή η συγκέντρωση περισσότερων φρέσκων τροφίμων, προϊόντων σε ψύξη καθώς και προσωπικών ειδών, για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Με βάση τις αυξημένες προσφορές του τελευταίου διαστήματος στο κοινωνικό παντοπωλείο, έχει ξεκινήσει η παροχή διπλής ποσότητας στα συσσίτια, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις όπου διαπιστώνεται αδυναμία μετακίνησης πραγματοποιείται κατ’ οίκον παράδοση αγαθών από τη διεύθυνση κοινωνικής προστασίας του δήμου.