Δ. Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη: Ψήφισμα Καταδίκης της βιαιοπραγίας κατά Αντιδημάρχου

Κύμη: Διάρρηξη στο δημαρχείο με στόχο το λάπτοπ Αντιδημάρχου
2 Μαΐου 2024
Υπογραφή έργου εξοικονόμησης ενέργειας στο δήμο Ανωγείων
2 Μαΐου 2024
Show all

Δ. Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη: Ψήφισμα Καταδίκης της βιαιοπραγίας κατά Αντιδημάρχου

Δ. Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη: Ψήφισμα Καταδίκης της βιαιοπραγίας κατά Αντιδημάρχου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη μετά την κατεπείγουσα συνεδρίαση που πραγματοποίησε την Πέμπτη 25 Απριλίου για το περιστατικό βιαιοπραγίας κατά Αντιδημάρχου, εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα το οποίο εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία. Το συγκεκριμένο ψήφισμα δεν υπέγραψαν οι παρατάξεις Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών «Η Ζωή μας» με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Λιντζέρη και η Δημοκρατική Συνεργασία για τη Νίκαια και το Ρέντη με επικεφαλής τον κ. Κανέλλο Τούντα.

Το ψήφισμα
«Το Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη εκφράζει τη συμπαράστασή του στον Αντιδήμαρχο Υποδομών, Τεχνικών Υπηρεσιών και Εξοικονόμησης Ενέργειας κ. Χατζηπαυλίδη Ελευθέριο και καταδικάζει τη βιαιοπραγία σε βάρος του από δημοτικό σύμβουλο της δημοτικής παράταξης «Δημοκρατική Συνεργασία για την Νίκαια και τον Ρέντη».

Καταδικάζει, επιπλέον, απερίφραστα κάθε μορφής βίας, ιδίως τη σωματική από όπου και αν προέρχεται, πολύ δε περισσότερο μεταξύ μελών Δημοτικού Συμβουλίου, βία η οποία δεν ταιριάζει στην ιστορία, στους αγώνες και στο δημοκρατικό ιδεώδες που πρεσβεύει ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, ο Δήμος της προσφυγιάς, της Αντίστασης και του Μπλόκου της Κοκκινιάς.
Το κλίμα βίας και τρομοκρατίας που προσπαθεί να επιβληθεί στις μέρες μας ενάντια στην Αυτοδιοίκηση γενικά και στη δυνατότητά της να εκφράζει τη γνώμη της για τις υποθέσεις της πόλης μας δε θα περάσει».