Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου του Παπάγου

Σε λειτουργία ο χώρος προσωρινής φιλοξενίας αδέσποτων του Δήμου Βύρωνα
2 Οκτωβρίου 2023
Η αλήθεια για την «τέντα» στο Ζηρίνειο
2 Οκτωβρίου 2023
Show all

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου του Παπάγου

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου του Παπάγου

Εγκαινιάστηκε το γήπεδο ποδοσφαίρου Παπάγου το οποίο εκσυγχρονίστηκε με χρηματοδότηση περίπου 800 χιλιάδων ευρώ της Περιφέρειας Αττικής. Τα εγκαίνια έγιναν από τον περιφερειάρχη Γιώργος Πατούλη και τον δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο, παρουσία και των παιδιών της ποδοσφαιρικής ομάδας Παπάγου.

Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες: Β. Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, Υγείας Γ. Κεχρής και Πολιτισμού Β. Γιαννακόπουλος.

Με την παράδοση του γηπέδου, ικανοποιήθηκε ένα χρόνιο αίτημα της ποδοσφαιρικής ομάδας μετά από έργα που κατέστησαν τον χώρο πλήρως κατάλληλο για να φιλοξενεί αγώνες ποδοσφαίρου ερασιτεχνικής και επαγγελματικής κατηγορίας.

Ειδικότερα οι εργασίες περιλάμβαναν: Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, εστιών ποδοσφαίρου, μεταλλικές κερκίδες, στεγάστρα αναπληρωματικών παικτών, διαιτητών, αντλητικό συστήμα, συστήμα αυτόματου ποτίσματος αγωνιστικού χώρου, νέα περίφραξη αλλά και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων LED.

«Μετά από σχεδόν 30 χρόνια και αφού καταφέραμε σε συνεργασία με τον δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού Η. Αποστολόπουλο και τις τεχνικές μας υπηρεσίες να ξεπεράσουμε τα γραφειοκρατικά εμπόδια, παραδίδουμε στους πολίτες και στα παιδιά του Παπάγου, ένα σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο για να παίζουν και να το χαίρονται. Για εμάς από την αρχή της θητείας μας, η δημιουργία ασφαλών και φιλόξενων αθλητικών υποδομών για τα παιδιά μας αποτέλεσε βασική προτεραιότητα. Σήμερα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί βλέπουμε μετά από καθυστερήσεις πολλών ετών, να χαίρονται αυτό το έργο τα παιδιά, γεγονός που μας γεμίζει με ιδιαίτερη συγκίνηση», δήλωσε ο Γ. Πατούλης.

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό και ουσιαστικό έργο, καθώς το γήπεδο στην οδ. Κύπρου είναι από τα τελευταία χωμάτινα γήπεδα της Αττικής. Είναι ένα έργο που το περιμέναμε επί πολλά χρόνια και το οποίο επιτέλους θα το χαίρονται οι δημότες και τα παιδιά μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Η. Αποστολόπουλος.