Εγκαινιάστηκε το Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Αλίμου: Πλύσεις αγάπης

Η καλύτερη συνέντευξη του Δημάρχου Περιστερίου
18 Νοεμβρίου 2021
Δήμος Λαυρεωτικής: Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ
18 Νοεμβρίου 2021
Show all

Εγκαινιάστηκε το Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Αλίμου: Πλύσεις αγάπης

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης εγκαινιάστηκε το Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Αλίμου. Στο κτήριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου (Αριστοτέλους 25), άστεγοι, κάτοικοι και δημότες εγγεγραμμένοι στις Κοινωνικές Δομές που δυσκολεύονται με τους λογαριασμούς του ρεύματος και του νερού ή αδυνατούν να αγοράσουν ή να επισκευάσουν το πλυντήριό τους, μπορούν να αφήνουν τα ρούχα τους κατόπιν ραντεβού στο Κοινωνικό Πλυντήριο και να τα παραλαμβάνουν μέσα στην ίδια μέρα στεγνά και καθαρά.
Ο Άλιμος είναι ο τρίτος Δήμος, μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, που αποκτά Κοινωνικό Πλυντήριο.
Ο Δήμαρχος Αλίμου, κ. Ανδρέας Κονδύλης, ανέφερε στην ομιλία του: «Γι’ αυτές τις τόσο πολύτιμες “πλύσεις αγάπης” θα πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά τις εταιρειες που μας εφοδίασαν με το επαγγελματικό πλυντήριο και το στεγνωτήριο και θα μας εφοδιάζουν με απορρυπαντικά και μαλακτικά. Τους ευχαριστούμε, αφενός γιατί μας ενισχύουν να παρέχουμε στους πληττόμενους συμπολίτες μας αποτελεσματικότερη βοήθεια και αφετέρου γιατί μας εμπιστεύτηκαν ως Δήμο και έτσι ο Άλιμος απέκτησε το τρίτο Κοινωνικό Πλυντήριο μετά τους δήμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης». Ο κ. Κονδύλης, μάλιστα, ανακοίνωσε ότι το Κοινωνικό Πλυντήριο Αλίμου θα εξυπηρετεί ευπαθείς ομάδες και από γειτονικούς Δήμους.
«Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια εγκαινιάζουμε ένα ακόμη Κοινωνικό Πλυντήριο Skip στην Περιφέρεια Αττικής», δήλωσε ο Andrew Kennedy, Γενικός Διευθυντής της Unilever Νοτιοανατολικής Ευρώπης. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη για την ενθουσιώδη προσωπική στήριξή του και την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου, που οδήγησαν στην ολοκλήρωση ενός ακόμη Κοινωνικού Πλυντηρίου, αυτή τη φορά στον Άλιμο. Με την πρωτοβουλία αυτή, το Skip και η Unilever μαζί με τον Δήμο Αλίμου τείνουν χέρι βοηθείας σε συνανθρώπους μας που στερούνται κάποια από τα αυτονόητα αγαθά, εξασφαλίζοντάς τους την πρόσβαση σε καθαρά ρούχα».
Στο τέλος των εγκαινίων ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά την κυρία Ιωάννα Καποδίστρια που υπήρξε ο στυλοβάτης της όλης προσπάθειας, καθώς και τις κυρίες Βλαχοστεργίου, Brand Manager του Skip και Αλιφραγκή, Marketing Manager Απορρυπαντικών.