Εκλογές ΕΝΠΕ – Συνάντηση Χαρδαλιά με Τζιτζικώστα

Πειθαρχικός έλεγχος σε πρώην δήμαρχο για προμήθεια εξοπλισμού 100.000 ευρώ -Συντάχθηκε και δικογραφία
18 Ιανουαρίου 2024
ΑΔΕΔΥ: Εργατικό ατύχημα δημοσίου υπαλλήλου
23 Ιανουαρίου 2024
Show all

Εκλογές ΕΝΠΕ – Συνάντηση Χαρδαλιά με Τζιτζικώστα

Εκλογές ΕΝΠΕ – Συνάντηση Χαρδαλιά με Τζιτζικώστα

Συνάντηση Τζιτζικώστα-Χαρδαλιά και από ότι φαίνεται από την ανάρτηση στο Facebook του κυρίου Χαρδαλιά με θέμα και τις επερχόμενες εκλογές της ΕΝΠΕ.
Στις 12 Φεβρουαρίου θα συνεδριάσει η νέα συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας όπου και θα εκλέξει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και στη συνέχεια τον νέο Πρόεδρο.
Μετά τη συνάντηση όπου επιβεβαίωσαν την καλή τους σχέση οι δύο Περιφερειάρχες έκαναν τις εξής δηλώσεις:

Τζιτζικώστας: Υποδέχθηκα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τον καλό φίλο, Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά. Η Αττική και η Κεντρική Μακεδονία, ως οι δυο μεγαλύτερες Περιφέρειες της χώρας, είναι αυτές που θα συμβάλλουν καθοριστικά τα επόμενα χρόνια στην εθνική προσπάθεια για ανάπτυξη που θα φτάσει σε κάθε πολίτη, μέσα από τα σημαντικά έργα που υλοποιούμε και θα υλοποιήσουμε σε όλους τους τομείς. Η στενή συνεργασία μας με τον Νίκο Χαρδαλιά είναι δεδομένη και θα είναι ουσιαστική.

Χαρδαλιάς :Στη Θεσσαλονίκη από χθες το απόγευμα, όπου και συναντήθηκα με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και καλό φίλο, Apostolos Tzitzikostas. Πολλά τα ζητήματα, πολλές οι προσκλήσεις της επόμενης πενταετίας.

Ο Β´ βαθμός Αυτοδιοίκησης, ενωμένος όσο ποτέ άλλοτε, βρίσκεται στην πρωτοπορία για να επιλύσει θέματα και να προτείνει λύσεις, διεκδικώντας από την κεντρική πολιτεία.
Η Περιφέρεια_Αττικής, ως η Περιφέρεια της Ελλάδος με τον μισό πληθυσμό της χώρας, πρωταγωνιστεί με το ρεαλιστικό μας σχέδιο και το προεκλογικό μας πρόγραμμα για το οποίο διεκδικούμε τα νομοθετικά, διαχειριστικά και διοικητικά εργαλεία που θα μας βοηθήσουν στην άμεση εφαρμογή του.