“Ελάτε να μαγειρέψουμε και να γευματίσουμε όλοι μαζί”

Απαγόρευση και ποινές για την καύση των γεωργικών υπολειμμάτων
11 Οκτωβρίου 2019
Έκπτωση 50% στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ για τους μαθητές
11 Οκτωβρίου 2019
Show all

“Ελάτε να μαγειρέψουμε και να γευματίσουμε όλοι μαζί”

Με αφορμή τη «Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας», την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος του Βύρωνα» σε συνεργασία με την Δομή Παροχής Συσσιτίου, ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, προσκαλούν τους πολίτες στις 12:00 στην πλατεία “Αγίου Λαζάρου” Βύρωνα, με σκοπό να μαγειρέψουν και να γευματίσουν όλοι μαζί.
Οι κάτοικοι της περιοχής την ημέρα αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν γνώση και εμπειρία ώστε να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται και αφορά όλους μας. Επίσης οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν από το προσωπικό των Δομών για υπηρεσίες και παροχές του Δήμου που αφορούν τους ευάλωτους κατοίκους της περιοχής.
Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές της κοινωνικής δράσης, στόχος είναι «να συμβάλλουμε σημαντικά σε μια κοινωνία φιλική προς τους συνανθρώπους μας».
Στην εν λόγω δραστηριότητα συλλέγονται τρόφιμα, από κοινωνική προσφορά, των πολιτών όπως: κριθαράκι, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ντοματοχυμό, αλεύρι και ζάχαρη, με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Δομής Παροχής Συσσιτίου του Δήμου μας.

Πληροφορίες Επικοινωνίας
Κοινωνικές Υπηρεσίες Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοιν. Παντοπωλείο & Δομή Παροχής Συσσιτίου:
Δ/νση: Ιθώμης 6, Βύρωνα
Τηλέφωνο: 210-7653054
Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr
Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο – Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα