Ελασσόνα: Έτοιμη η αρχιτεκτονική μελέτη του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου του Δήμου

Σε πλήρη λειτουργία το πιλοτικό σύστημα έγκαιρης ανίχνευσης πυρκαγιών του Δήμου Διονύσου
22 Ιουλίου 2022
Αναδασωτέα κηρύχθηκαν 3.123 στρέμματα της καμένης δασικής έκτασης από την πυρκαγιά στη Βούλα
22 Ιουλίου 2022
Show all

Ελασσόνα: Έτοιμη η αρχιτεκτονική μελέτη του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου του Δήμου

Ευρεία σύσκεψη για την παρουσίαση της αρχιτεκτονικής μελέτης του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου, την οποία εκπονεί κοινοπραξία μελετητικών γραφείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιουλίου, στο Δημαρχείο Ελασσόνας, παρουσία του δημάρχου Ν. Γάτσα.

Η αρχιτέκτονας μηχανικός Μαρίνα Δέδε εκ μέρους της κοινοπραξίας παρουσίασε στα στελέχη του Δήμου, της ΑΕΝΟΛ και την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας Χαρά Μπαγιώτα τα τελικά σχέδια της μελέτης, δίνοντας διευκρινίσεις για την εφαρμογή της στην κεντρική αγορά της Ελασσόνας.

«Παραλάβαμε το έργο του Open Mall κολλημένο και απαξιωμένο. Διορθώσαμε λάθη του τεχνικού δελτίου πράξης, πιέσαμε τη διαχειριστική αρχή να εγκρίνει τη διορθωμένη πρόταση και προχωρήσαμε στην ανάθεση υπηρεσιών συμβούλου και τη δημοπράτηση της αρχιτεκτονικής και μηχανολογικής μελέτης. Ξεπεράσαμε τα προβλήματα υποστελέχωσης της τεχνικής μας υπηρεσίας με την προγραμματική σύμβαση που υπογράψαμε με την ΑΕΝΟΛ, την οποία αξιοποιούμε σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό μας. Έτσι σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η αρχιτεκτονική μελέτη είναι έτοιμη και θα παραδοθεί εντός των ημερών στο Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής για έγκριση. Εκτιμούμε ότι μέσα στο Σεπτέμβρη θα δημοπρατήσουμε τη μεγάλη αυτή παρέμβαση στο εμπορικό κέντρο της Ελασσόνας και θα αρχίσει η υλοποίησή του εντός του έτους» δήλωσε ο δήμαρχος Ελασσόνας.