Εντυπωσιάζουν τα «Ηράκλεια 2019»

Μήνυμα στήριξης καλλιτεχνικής δημιουργίας στο Μαρούσι
19 Σεπτεμβρίου 2019
“Επαναφορά του αρχικού σχεδιασμού για την επέκταση του μετρό προς το Ίλιον”
19 Σεπτεμβρίου 2019
Show all

Εντυπωσιάζουν τα «Ηράκλεια 2019»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Δάκης και τα παιδιά του 4ου Λυκείου της πόλης ανέβηκαν στην σκηνή των «Ηρακλειών 2019» στο πρώτο τριήμερο του πολιτιστικού φεστιβάλ του δήμου Ηρακλείου Αττικής, για να ταξιδέψουν όσους βρέθηκαν στο πάρκο της οδού Πεύκων 50 στο μαγικό κόσμο της μουσικής τους.
Την Παρασκευή το βράδυ, την έναρξη του πολιτιστικού φεστιβάλ ανέλαβαν ο αειθαλής Δάκης παρέα με τους φίλους του: τον Monsieur Minimal και την Ανδριάννα Μπάμπαλη ερμηνεύοντας κομμάτια από τα 60’s έως και σήμερα. Το τρίο συνόδευσαν χορευτικά τα τμήματα latin του Δήμου.
Το Σάββατο η σκηνή ανήκε στο μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη, σε ένα ξέφρενο πάρτι για νέους, και όσους αισθάνονται νέοι, με επιπλέον αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ο Μιχάλης με την πληθωρική του παρουσία ξεσήκωσε τον κόσμο που δεν σταμάτησε να χορεύει και να τον συνοδεύει στις γνωστές του επιτυχίες. Μαζί με τον γνωστό καλλιτέχνη, τραγούδησε η Λουκία Βαλάση.
Την Κυριακή τα Ηράκλεια πλημμύρισαν νιάτα: οι μαθητές και οι μαθήτριες του 4ου Λυκείου Ηρακλείου Αττικής ανέβασαν το Mamma Mia!, το πασίγνωστο μιούζικαλ με τη μουσική των θρυλικών ABBA. Τα παιδιά και η καθηγήτριά τους – σκηνοθέτιδα της παράστασης, Βασιλική Λάζαρη, καταχειροκροτήθηκαν για το εξαιρετικό θέαμα που προσέφεραν γεμάτο κέφι, ρυθμό και γέλιο.