Εργασίες 1,26 εκ. ευρώ βελτιώνουν το κολυμβητήριο Μεταμόρφωσης

Νέα προληπτικά μέτρα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την προστασία από τον κορωνοϊό
13 Μαρτίου 2020
Νέα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού από τον Δήμο Καρδίτσας
13 Μαρτίου 2020
Show all

Εργασίες 1,26 εκ. ευρώ βελτιώνουν το κολυμβητήριο Μεταμόρφωσης

Στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών κατάφερε να εντάξει ο δήμος Μεταμόρφωσης τη συντήρηση των εγκαταστάσεων του δημοτικού κολυμβητηρίου. Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.259.262,99 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Μεταμόρφωσης
Αναλυτικά, όπως μας ενημερώνει ο δήμος: “Με απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Αναπτυξιακής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών (11-3-2020, αρ. πρωτ.: 17799) εντάσσεται στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV, το έργο «Συντήρηση εγκαταστάσεων κολυμβητηρίου Δήμου Μεταμόρφωσης» συνολικού προϋπολογισμού 1.259.262,99 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Μεταμόρφωσης .
Η χρηματοδότηση της ανωτέρω Πράξης επιμερίζεται ως ακολούθως:
(Α) Υπουργείο Εσωτερικών: 600.000 € και (Β) Ιδίοι Πόροι του Δήμου: 659.262,99 €.”

Σ. Σαραούδας: Γίνεται ένα από τα πιο σύγχρονα κολυμβητήρια της Αττικής
Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, ανέφερε ότι “Πρόκειται για ένα καλό νέο το οποίο προέκυψε μέσα από συντονισμένη και ομαδική προσπάθεια. Ευχαριστώ το Υπουργείο Εσωτερικών για την ανταπόκρισή του, καθώς και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την άρτια προετοιμασία.
Η Μεταμόρφωση έχει ανάγκη αυτό το έργο, το οποίο θα δημοπρατηθεί και θα ολοκληρωθεί άμεσα. Μετά το πέρας το εργασιών, το Δημοτικό Κολυμβητήριο δεν θα έχει απλώς συντηρηθεί πλήρως, αλλά πρόκειται να αποτελέσει και ένα από τα πιο σύγχρονα Κολυμβητήρια της Αττικής”.