Ημερίδα ΕΕΤΑΑ -ΚΕΔΕ- ΠΕΔ Αττικής για τη νέα προγραμματική περίοδο

ΥΠΕΝ: Στο Ταμείο Ανάκαμψης μεταφέρονται έργα από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” συνολικού προϋπολογισμού 228 εκ. ευρώ
4 Μαΐου 2022
Ελευσίνα: Ολοκληρώθηκε η μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης δημοτικών κτιρίων
4 Μαΐου 2022
Show all

Ημερίδα ΕΕΤΑΑ -ΚΕΔΕ- ΠΕΔ Αττικής για τη νέα προγραμματική περίοδο

Το χρηματοδοτικό πλαίσιο της Νέας προγραμματικής Περιόδου και οι ευκαιρίες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το θέμα ημερίδας που διοργανώνει η ΕΕΤΑΑ σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και την ΠΕΔ Αττικής.

Η ημερίδα θα είναι ανοικτή και θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 5 Μαΐου στην Αθήνα (Ξενοδοχείο NOVOTEL- Μιχαήλ Βόδα 4-6) με καλεσμένους αιρετούς και στελέχη της Αυτοδιοίκησης.

Στόχος είναι η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και προετοιμασία των δήμων για την αποτελεσματική αξιοποίηση των χρηματοδοτικών πηγών και εργαλείων της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου.

Τις εργασίες της ημερίδας θα χαιρετίσουν, ο διευθύνων σύμβουλος και ο πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Σπύρος Σπυρίδων και Δημήτρης Μαραβέλιας, αντίστοιχα, εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ, , ο πρόεδρος της ΠΕΔ Αττικής και δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο δήμαρχος Αθηναίων Κωνσταντίνος Μπακογιάννης και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Στις εργασίες της Ημερίδας θα παραβρεθεί επίσης και θα απευθύνει χαιρετισμό ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης.

Οι εργασίες της Ημερίδας θα μεταδοθούν ζωντανά από τον σύνδεσμο :

https://youtu.be/FFioBZM5lDc