Ηράκλειο: Δωρεάν πρόγραμμα άθλησης στην νοηματική

Για σύσταση Αναπτυξιακών Οργανισμών ετοιμάζονται Δήμοι στα Δωδεκάνησα
14 Δεκεμβρίου 2020
Σύγχρονο πολυχώρο γνώσης και πολιτισμού θα αποκτήσει ο Δήμος Πωγωνίου
14 Δεκεμβρίου 2020
Show all

Ηράκλειο: Δωρεάν πρόγραμμα άθλησης στην νοηματική

Δωρεάν πρόγραμμα άθλησης στην νοηματική για ανθρώπους με προβλήματα ακοής υλοποιούν ο δήμος Ηρακλείου και η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου. Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα δωρεάν άθλησης στο διαδίκτυο, το οποίο απευθύνεται σε ανθρώπους με περιορισμένη ή καθόλου ακοή.

Το πρόγραμμα εκτελείται στην νοηματική από την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ναταλία Κοστελίδου και μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, στο link: https://www.youtube.com/watch?v=QZYelF6PS2Q.

Θα ακολουθήσουν και άλλα βίντεο για πολίτες με προβλήματα ακοής.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς δήλωσε σχετικά: «Πιστεύουμε ότι η επέκταση του προγράμματος άθλησης on – line στην νοηματική, θα έχει μεγάλη απήχηση στους ανθρώπους που έχουν προβλήματα με την ακοή τους.

Στόχος μας, πάντα στο μέτρο του εφικτού, μέσα από τα προγράμματα που υλοποιούμε, να έχουν όλοι την ευκαιρία να αθληθούν στο σπίτι τους».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά και για τα υπόλοιπα προγράμματα δωρεάν on line άθλησης στην σελίδα της ΑΑΗ στο facebook/ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – https://bit.ly/2IKPpcD καθώς και στο site www.aahaeota.gr.