Η αναφορά Μητσοτάκη στον Αρναουτάκη που «δείχνει» στήριξη

Ακαδημία Εκκλησιαστικών Τεχνών στο Βόλο με χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
27 Ιανουαρίου 2023
Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ για την Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος
27 Ιανουαρίου 2023
Show all

Η αναφορά Μητσοτάκη στον Αρναουτάκη που «δείχνει» στήριξη

Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο Κρήτης, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023. (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Το «μάτι» στον Σταύρο Αρναουτάκη έκλεισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει και των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών επιβεβαιώνοντας τα σενάρια για στήριξη της νέας υποψηφιότητας του νυν περιφερειάρχη Κρήτης από τη Ν.Δ.
Ο κ. Μητσοτάκης σε αναφορά του εξήρε το έργο της Περιφέρειας και είπε ότι για τον ίδιο δεν ξέρει που θα είναι το 2030 αλλά για τον Αρναουτάκη δήλωσε ότι θα είναι και πάλι εδώ! Μάλιστα το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα και στο βίντεο που δημοσιεύει το neakriti.gr φαίνεται και το σήμα της νίκης που κάνουν κάποιοι με τα χέρια τους. Ο κ. Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι έχουμε το ίδιο όραμα για μια Κρήτη που είναι εξωστρεφής και διατηρεί την ταυτότητά της. Μια Κρήτη με τα οφέλη της ανάπτυξης να να τα καρπώνεται κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Δεν ξέρω που θα είμαι το 2030 αλλά έχω την υποψία ότι Αρναουτάκης πάλι εδώ θα είναι!».