Η «Μήδεια» μετέφερε τη διενέργεια covid test στο Δήμο Βριλησσίων

Δήμος Κηφισιάς: Νοσταλγικό ταξίδι στις Αλησμόνητες Πατρίδες
17 Φεβρουαρίου 2021
ΣΠΑΠ: Καθαρισμός της Πηγής Καρακαντά
17 Φεβρουαρίου 2021
Show all

Η «Μήδεια» μετέφερε τη διενέργεια covid test στο Δήμο Βριλησσίων

Nurse hand fills out a medical form Coronavirus test on hospital table with respiratory mask and test tubes with blood for analysis. 2019-nCoV virus infection originating in Wuhan, China

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), τη Δευτέρα 22/02/2021, στην πλατεία Αναλήψεως δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου.
Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο σημείο, όπου οι πολίτες άνω των 10 ετών, θα μπορούν να προσέλθουν πεζοί από τις 10:00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ. και να υποβληθούν σε δειγματοληπτικό έλεγχο δωρεάν, γρήγορα και με ασφάλεια.
Οι ενδιαφερόμενοι για τη μετακίνησή τους θα πρέπει να στείλουν μήνυμα με τον αριθμό 1 στο 13033, ενώ για τη διενέργεια του τεστ θα πρέπει να επιδείξουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, να δηλώσουν το ΑΜΚΑ τους καθώς και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα λάβουν τα αποτελέσματα του test.