Η ποινικολόγος Αθηνών κα Ιωάννα Λαχανά προσχώρησε στο Πράσινο Κίνημα

Προκλήσεις και Προοπτικές στην Εκπαίδευση Παιδιών Ρομά
6 Απριλίου 2021
Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης
7 Απριλίου 2021
Show all

Η ποινικολόγος Αθηνών κα Ιωάννα Λαχανά προσχώρησε στο Πράσινο Κίνημα

Με μια λιτή δήλωση, η μέχρι πριν λίγο καιρό τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΜέΡΑ25, κα Ιωάννα Λαχανά, παρουσία του συμπροέδρου του Πράσινου Κινήματος, κ. Κώστα Καλογράνη, δημοσιοποίησε την προσχώρησή της στο Πράσινο Κίνημα.
Στη συνάντησή της με τον Συμπρόεδρο του Πράσινου Κινήματος η κα Ιωάννα Λαχανά δήλωσε: «Προσχωρώ στο Πράσινο Κίνημα, τον πολιτικό φορέα της κοινωνικής και πολιτικής οικολογίας στην Ελλάδα.
Συμπλέω με τις αρχές και τις αξίες της Άμεσης Δημοκρατίας που υπερασπίζεται και χαρακτηρίζουν την δομή και την λειτουργία του Πράσινου Κινήματος, όπως αυτές εμφανώς αποτυπώνονται στην ιδρυτική του διακήρυξη και το καταστατικό του.
Μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες, με σεβασμό στην διαφορετικότητα, μαζί με άλλους συνοδοιπόρους, θα προσπαθήσω να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου στην περαιτέρω ενδυνάμωση του κινήματος, στη κατεύθυνση προώθησης των αναγκαίων Πράσινων πολιτικών σε όλους τους τομείς της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής της Πατρίδας μας».

Κ. Καλογράνης: “Τα σημεία αναφοράς στους κοινούς μας αγώνες”
Ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος, κ. Κώστας Καλογράνης δήλωσε σχετικά: “«Καλωσορίζουμε την Ιωάννα Λάχανα στο Πράσινο Κίνημα , η οποία θα αναλάβει και το χαρτοφυλάκιο Δικαιοσύνης. Οι μάχες που έχει δώσει για την προστασία των δανειοληπτών, στα δάνεια με Ελβετικό φράγκο και για να υπάρξει στη χώρα μας η έννοια του «Δικαιοστασίου» θα ειναι σημεία αναφοράς στους κοινούς μας αγώνες».

Go Green με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη