Θάνος Πατσέλος: Το κρυφό όπλο του νέου δημάρχου Αθηναίων

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Οι υποσχέσεις και οι εκβιασμοί Μητσοτάκη «θάφτηκαν» στη λάσπη
16 Οκτωβρίου 2023
Σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας κηρύσσονται 20 Δήμοι της Περιφέρειας Αττικής
17 Οκτωβρίου 2023
Show all

Θάνος Πατσέλος: Το κρυφό όπλο του νέου δημάρχου Αθηναίων

Θάνος Πατσέλος: Το κρυφό όπλο του νέου δημάρχου Αθηναίων

Οι κάλπες του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών έβγαλαν…ανατροπή στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, αυτόν της Αθήνας. Έτσι ο Χάρης Δούκας, υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος είχε στην επαναληπτική μάχη και τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, αναλαμβάνει τα ηνία από τον Κώστα Μπακογιάννη.

Καθοριστικό ρόλο σε αυτήν εκλογή έπαιξε ένα πρόσωπο που αν και έχει πολύ πλούσιο παρελθόν και σπουδαίο έργο στις προεκλογικές καμπάνιες υποψηφίων δημάρχων, βουλευτών ακόμα και προέδρων κομμάτων, δεν φτάνει συχνά στα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόκειται για τον κ. Θάνο Πατσέλο, ο οποίος έχει τεράστια οργανωτική και επικοινωνιακή εμπειρία, καθώς είχε αναλάβει στο παρελθόν και την προεκλογική εκστρατεία του Γ. Παπανδρέου, αλλά και του Γ. Καμίνη (φώτο) στον Δήμο Αθηναίων με τα γνωστά επιτυχημένα αποτελέσματα.

Στη συγκεκριμένη προεκλογική εκστρατεία του νέου δημάρχου Αθηναίων, όπως μας μετέφεραν αυτοί που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, οι οδηγίες του Θάνου Πατσέλου και οι προτάσεις του αποδείχτηκαν καθοριστικές στην επίτευξη αυτής της τεράστιας νίκης για τον κ. Χάρη Δούκα. Το γεγονός πως είναι άνθρωπος που κινείται στον “πραγματικό κόσμο” και όχι μόνο στα κλειστά κομματικά δωμάτια του δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα να αντιλαμβάνεται την κοινωνία και τις επιθυμίες της.