Θριάμβευσε ο Γιάννης Κωνσταντάτος στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

«Μέρες Υγείας και Πρόληψης» στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου
10 Οκτωβρίου 2023
Ένταξη και των αγροτικών εκμεταλλεύσεων που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel στο πλαίσιο της πρώτης αρωγής έναντι επιχορήγησης επιχειρήσεων
10 Οκτωβρίου 2023
Show all

Θριάμβευσε ο Γιάννης Κωνσταντάτος στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Θριάμβευσε ο Γιάννης Κωνσταντάτος στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Από την πρώτη Κυριακή, επανεξελέγη Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης ο Γιάννης Κωνσταντάτος. Με το θεαματικό ποσοστό του 73% οι πολίτες του Ελληνικού και της Αργυρούπολης έδωσαν ξεκάθαρη εντολή και σαφές μήνυμα πως θέλουν να συνεχίσει η αναγέννηση του Δήμου τους. Η «Ενωμένη Πόλη» στην τρίτη εκλογική αναμέτρηση κατέγραψε αυξημένα ποσοστά συγκριτικά με το 2019 και άγγιξε στην Αργυρούπολη το 77% και στο Ελληνικό το 65%.
Στο μήνυμα του Δημάρχου μετά το επίσημο αποτέλεσμα από το ΥΠΕΣ αναφέρονται τα εξής: «Υποκλίνομαι στον λαό της πόλης μας!
Θέλω να γράψω πολλά, παρά πολλά λόγια που να σκιαγραφούν τα συναισθήματά μου αυτές τις ώρες αλλά ειλικρινά το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ από τα βαθύ της ψυχής μου.
Όταν ξεκίνησα το ταξίδι μου στην Αυτοδιοίκηση το 2006, δίχως επώνυμο βαρύ, εμπειρία ή άλλη στήριξη πέραν της οικογένειας μου δεν είχα φανταστεί ότι θα ερχόταν μια μέρα που θα με ψήφιζε το 77% της πόλης που γεννήθηκα, της Αργυρούπολης και το 65% της πόλης που γνώρισα και αγάπησα από το 2010 , το Ελληνικό μας. Στο σύνολο και των δύο κοινοτήτων το 73 % !
Σταθερά αλλά ανοδικά κερδίσαμε την αγάπη σας και κτίσαμε μία σχέση εμπιστοσύνης απόλυτη. Το 2010 στην πρώτη μου υποψηφιότητα μου δώσατε 22%. Το 2014 λάβαμε 44%, το 2019 68% και τώρα το συγκλονιστικό 73 %.
Θα είμαι πάντα δίπλα σας , ένας από εσάς, με εσάς για εσάς εργάτης αυτής της πόλης που Υποκλίνομαι. Τα καλύτερα άλλωστε έρχονται.
Ευχαριστώ ολόψυχα όλους τους συνεργάτες μου, το Ψηφοδέλτιο της Νίκης που έγραψε ιστορία καθώς και την οικογένεια μου γιατί τους χρωστάω τα πάντα.
Την μεγαλειώδη αυτή νίκη την αφιερώνω στον πατέρα μου που είναι πάντα εδώ.
Ραντεβού τώρα στις εκλογές του 2028. Από σήμερα σηκώνουμε πάλι τα μανίκια για περισσότερα έργα για το Ελληνικό Αργυρούπολη, την πόλη της καρδιάς μου.
Σας ευχαριστώ!»