Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο Κ. Μπακογιάννης-“Θέλουμε να στείλουμε S-300 στην Ουκρανία”, παραδέχτηκε

Ψηφιακή μαστογραφία για τα μέλη του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αχαρνών την Πέμπτη 1η Ιουνίου
29 Μαΐου 2023
Πάνω από 40 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια για έργα και αναπτυξιακές υποδομές στην Ελευσίνα
29 Μαΐου 2023
Show all

Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο Κ. Μπακογιάννης-“Θέλουμε να στείλουμε S-300 στην Ουκρανία”, παραδέχτηκε

Ï Áñ÷éåðéóêïðïò Éåñùíõìïò ðáñåõñåèç óçìåñá óå åêäçëùóç ðïõ ñðáãáìôïðïéçóå ï Äçìïò Áèçíáéùí êáôá ôçí ïðïéá ï Äçìáñ÷ïò Êùóôáò Ìðáêïãéáííçò ôéìçóå ìå ôï ìåôáëëåéï ôïõ Äçìïõ Áèçíáéùí ôïí Äéïéêçôç ôïõ Áãéïõ Ïñïõò Èáíáóç Ìáñôéíï ãéá ôéò ðïëõôéìåò õðçñåóéåò ðïõ ðñïóöåñåé óôçí Êïéíïôçôá ôïõ Áãéïõ ïñïõò ÖÙÔÏ ×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//ÁÑ×ÉÅÐÓÊÏÐÇ ÁÈÇÍÙÍ

Ο ένας εξ αυτών προσποιήθηκε ότι είναι ο δήμαρχος Βαρσοβίας για να του αποσπάσει απόρρητες πληροφορίες αναφορικά με τη στήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία. Και απ’ότι φαίνεται τα κατάφερε.

Στο βίντεο που ανέβασαν οι φαρσέρ, ο δήμαρχος Αθηναίων δηλώνει ότι πιστεύει πως ο επόμενος χειμώνας θα είναι πιο δύσκολος, ενώ αναφορικά με την Ουκρανία, σχολίασε ότι η ελληνική κοινωνία δεν είναι πλέον «ενθουσιασμένη» σχετικά με το θέμα, δείχνει «κούραση».

Έκανε μάλιστα και αναφορά στους S-300 λέγοντας πως η Ρωσία (ως κατασκευάστρια)θα πρέπει υπογράψει επίσης για να τους στείλουμε κάπου και πως η Ελλάδα ψάχνει εναλλακτικές.

Προς το τέλος της συνομιλίας, οι Ρώσοι φαρσέρ, ως δήμαρχος Πολωνίας, άρχισαν να ρωτούν αστειευόμενοι αν έχει η Ελλάδα να στείλει ξύλα για τζάκι στη Βαρσοβία και κάπου εκεί, ο κ.Μπακογιάννης προβληματίστηκε και προφανώς κατάλαβε το τι έχει συμβεί και η συνομιλία ολοκληρώθηκε.