Και η Μ. Ακαμιωτάκη στηρίζει Χρήστο Ρούσσα για δήμαρχο Φυλής

ΥΠΕΝ: Με τρεις ΚΥΑ ενισχύεται η προστασία της βιοποικιλότητας σε ισάριθμες περιοχές της Δ. Κρήτης
29 Σεπτεμβρίου 2023
ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Ισχυρή παρουσία σε όλη την Ελλάδα
30 Σεπτεμβρίου 2023
Show all

Και η Μ. Ακαμιωτάκη στηρίζει Χρήστο Ρούσσα για δήμαρχο Φυλής

Τον υποψήφιο δήμαρχο Φυλής, κ. Χρήστο Ρούσσα, στηρίζει με επίσημη ανακοίνωσή της η Υποψήφια Βουλευτής Δυτικής Αττικής του  ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, κα Μαργαρίτα Ακαμιωτάκη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση στήριξης έχει ως εξής:  

“Στην προσπάθεια ανάκαμψης και αναγέννησης του Δήμου Φυλής, στηρίζω τον Χρήστο Ρούσσα ως επικεφαλής του συνδυασμού «αλλάΖουμε» ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023  

Αναγνωρίζοντας  τόσο στο πρόσωπό του αλλά και στα πρόσωπα των συνεργατών του, γνήσιους  εκφραστές του δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου. 

Στηρίζω την  επιλογή των πολιτών του Δήμου Φυλής στο πρόσωπο του κου Χρήστου Ρούσσα, προκειμένου να διαμορφωθούν πρακτικές και συνθήκες για έναν Δήμο πρωτοπόρο σ’ όλα τα επίπεδα, αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικά σύγχρονο και κοινωνικά δίκαιο, που  θέτει στο επίκεντρο της λειτουργίας και της δράσης του το περιβάλλον και το συμφέρον όλων των δημοτών.

Σε αυτή την προσπάθεια  προσβλέπω στη στήριξη και συμμετοχή όλων των προοδευτικών πολιτών που έχουν ανάγκη να αλλάξουν προς το καλύτερο την καθημερινότητά τους και τον τόπο τους. 

Με εκτίμηση

Ακαμιωτάκη Μαργαρίτα

Υποψ. Βουλευτής Δυτ. Αττικής  ΠΑΣΟΚ- Κινηματος Αλλαγής.”