Και στον Δήμο Δέλτα βρέθηκε το Πράσινο Κίνημα

Με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης συναντήθηκε το Πράσινο Κίνημα
20 Σεπτεμβρίου 2021
Τηλεργασία στο Δημόσιο: Καθυστερεί η εφαρμογή του νόμου
20 Σεπτεμβρίου 2021
Show all

Και στον Δήμο Δέλτα βρέθηκε το Πράσινο Κίνημα

Και στον Δήμο Δέλτα βρέθηκε το Πράσινο Κίνημα

Έναν ακόμη δήμο που έχει σημαντικά περιβαλλοντικά και όχι μόνο ζητήματα επισκέφτηκε το Πράσινο Κίνημα, στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Πιο συγκεκριμένα, ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης, ο Πρόεδρος του Πράσινου Ιδρύματος Νίκος Παπαδάκης και ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Νίκος Καραμπάσης επισκέφτηκαν τον Δήμο Δέλτα και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για όλα τα μεγάλα θέματα της περιοχής με τον δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη.
Ο Δήμος Δέλτα έχει στα όρια του τη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης (στην Σίνδο, όπου βρίσκεται και η έδρα του Δήμου) και από το Πράσινο Κίνημα τονίστηκε ότι θα πρέπει να επιστραφεί στους δημότες η ζημιά που προκαλείται από τις οχλούσες χρήσεις.
Παράλληλα, έγινε εκτενής αναφορά για τα τρία ποτάμια που διασχίζουν τον Δήμο Δέλτα (Αλιάκμονας, Αξιός και Λουδίας), καθώς και για τη Λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου, που αποτελεί τμήμα του Εθνικού Πάρκου Δέλτα Αξιού.

Χαρακτηριστικά, μετά το πέρας της συνάντησης ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος δήλωσε: “Είχαμε την ευκαιρία και στη συνάντηση με τον δήμαρχο Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη να ενημερωθούμε επισήμως για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή. Το Πράσινο Κίνημα τόνισε στον δήμαρχο ότι στηρίζει τις προσπάθειες που έχουν πράσινο πρόσημο και μπορεί να βασίζεται στην στήριξή μας.”