Και το Πράσινο Κίνημα…στηρίζει Πανόπουλο στο Δήμο Χαϊδαρίου

“Δημόσια Διοίκηση, μέσα από «Κυκλικό Μοντέλο» και όχι «Γραμμικό Μοντέλο» Διακυβέρνησης”
18 Σεπτεμβρίου 2023
Συνεδριάζει το ΔΣ της ΚΕΔΕ με θέμα το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ
19 Σεπτεμβρίου 2023
Show all

Και το Πράσινο Κίνημα…στηρίζει Πανόπουλο στο Δήμο Χαϊδαρίου

Και το Πράσινο Κίνημα…στηρίζει Πανόπουλο στο Δήμο Χαϊδαρίου

Όπως έχει επισημάνει το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ, οι Συνδυασμοί που στηρίζει αφορούν είτε εν ενεργεία δημάρχους, είτε νέες παρατάξεις που διεκδικούν το δήμο για πρώτη φορά, είτε παρατάξεις της μειοψηφίας που έδωσαν «πράσινο» πρόσημο στις πολιτικές τους.
Στην περίπτωση του Άρη Πανόπουλου, ο συνδυασμός του «Ώρα Χαϊδάρι» επιλέχθηκε με το κριτήριο της «πράσινης» και οικολογικής αγωνιστικότητας που έχει επιδείξει το χρονικό διάστημα της ύπαρξης του, αλλά και βάση του ανακοινώσιμου προγράμματος που έχει παρουσιάσει.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συνδυασμού «Ώρα Χαϊδάρι» το απόγευμα της Τετάρτης (13/9) ο συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης σημείωσε πως τα μέλη και οι φίλοι του Πράσινου Κινήματος θα στηρίξουν την Δημοτική Παράταξη του Άρη Πανόπουλου για να έρθουν στο προσκήνιο, οι πραγματικές πράσινες πολιτικές που θα υποστηριχθούν τεχνοκρατικά από το κόμμα του.
Αξίζει να σημειωθεί πως το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ συμμετέχει στην προσπάθεια, θεσμικής περιβαλλοντικής αναβάθμισης του κάθε Δήμου που διεκδικεί, όπως τονίζουν στην ανακοίνωση των Δήμων που στηρίζουν, αναφέροντας πως σε κάποιες περιπτώσεις η περιβαλλοντική υποβάθμιση και η οικολογική καταστροφή που έχουν υποστεί κάποιοι από αυτούς είναι τεράστια.
«Είναι ξεκάθαρο, ότι η συμμετοχή των μελών του Πράσινου Κινήματος σε αυτές, προσδίδει το αναγκαίο αυτοδιοικητικό κύρος, στις εφαρμόσιμες πράσινες πολιτικές τους» σημειώνουν.