Καλαμαριά: Κάηκε ολοσχερώς όχημα του Δήμου- Οι αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερα ασφαλείας

400 προσλήψεις στο δήμο Αθηναίων 4μηνης διάρκειας – Έως τη Δευτέρα οι αιτήσεις
27 Μαρτίου 2020
Σειρά προτάσεων προς τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης για τον κορονοϊό παρουσίασε η Κ. Νοτοπούλου
27 Μαρτίου 2020
Show all

Καλαμαριά: Κάηκε ολοσχερώς όχημα του Δήμου- Οι αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερα ασφαλείας

Ολοσχερώς κάηκε όχημα του Δήμου Καλαμαριάς, το οποίο έκανε διανομές γευμάτων σε ηλικιωμένους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά αποδίδεται σε εμπρηστική ενέργεια και ήδη η Πυροσβεστική εξετάζει υλικό από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε κινήσεις άνδρα που φέρεται ως δράστης του εμπρησμού.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Μικρουλέα στην Καλαμαριά, ενώ για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησε η Πυροσβεστική.

Για το περιστατικό κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο οποίος σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται σε «ξεκάθαρη κακόβουλη πράξη ενάντια στους πολίτες και στο κοινωνικό πρόσωπο του δήμου».

Στην ίδια ανάρτηση επισημαίνει ότι με το συγκεκριμένο όχημα «μεταφέρονταν και διανέμονταν καθημερινά δεκάδες γεύματα σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ώστε να προστατευθούν από τον ιό».

«Κανένας σεβασμός στη δημόσια περιουσία, κανένας σεβασμός στον συνάνθρωπο. Μόνο ντροπή και θλίψη μπορώ να αισθανθώ για τον “άνθρωπο” που κατέγραψαν οι κάμερες», καταλήγει η ανάρτηση του κ. Δαρδαμανέλη.