«Καλοκαίρι στην Πόλη μου -2023» διοργανώνει ο δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη

«Πράσινο φως» στη χρηματοδότηση του συστήματος διαχείρισης των δικτύων ύδρευσης στον Δήμο Αγ. Βασιλείου
11 Μαΐου 2023
Πεντέλη: Εξοικονόμηση ενέργειας-καλύτερη ποιότητα φωτισμού στον Δήμο
11 Μαΐου 2023
Show all

«Καλοκαίρι στην Πόλη μου -2023» διοργανώνει ο δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη ετοιμάζει και αυτό το καλοκαίρι, πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης με τίτλο «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ-2023». Το πρόγραμμα, απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού και θα υλοποιηθεί σε τρεις περιόδους ( 19/06 – 30/06, 03/07-14/07 και 17/07-28/07) και θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του 6ου Γυμνασίου, του Πολιτιστικού Πολυχώρου “Μάνος Λοΐζος” και του Δημοτικού Γυμναστηρίου «Πλάτων». Συνολικά το «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ-2023» θα φιλοξενήσει 240 παιδιά, τα οποία θα χωριστούν σε 12 ομάδες των 20 ατόμων η κάθε μία, σε κάθε περίοδο.

Η υποβολή των αιτήσεων και για τις τρεις περιόδους ξεκινά από τις 23 έως τις 30 Μαΐου στο Τμήμα Παιδείας (Αχιλλέως 15 Νίκαια, Κέντρο Πολιτισμού) τις εξής μέρες:

Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή και Δευτέρα από τις 08.00-18.00

Σάββατο από τις 10.00-14.00

Η αίτηση, το έντυπο συγκατάθεσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου

Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, αναφερόμενος στο πρόγραμμα «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ» τονίζει μεταξύ άλλων:

«Στόχος μας είναι να ‘ανοίξουμε’ όσα περισσότερα παράθυρα γίνεται στη φαντασία των παιδιών. Μέσω του προγράμματος ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ, μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης μας θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αθλητικές, μουσικές και εικαστικές δράσεις και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες βιωματικής γνώσης. Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δήμου, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρους παιδαγωγούς, μουσικούς, ζωγράφους, εικαστικούς και γυμναστές, σχεδίασε ένα πρόγραμμα ανάλογο με τις ηλικίες των παιδιών και τα ενδιαφέροντά τους μέσα από το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα, παίρνοντας ποικίλα ερεθίσματα, να εκφραστούν πολύπλευρα, με στόχο την άθληση, τη δημιουργική μάθηση, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία τους».