Καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην… Αγία Βαρβάρα

Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας: Σε 85,47 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός του προγράμματος των Νέων Αγροτών
12 Ιανουαρίου 2023
Περιφέρεια Αττικής: 1,5 εκατ. ευρώ για την στήριξη νέων ελεύθερων επαγγελματιών Ρομά
13 Ιανουαρίου 2023
Show all

Καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην… Αγία Βαρβάρα

Πρώην δήμαρχος που ηττήθηκε στις προηγούμενες εκλογές φαίνεται ότι βρήκε στο χάρτη τον επόμενο αυτοδιοικητικό προορισμό του, αφού το κλίμα στην πόλη του δεν τον σήκωσε για επόμενη θητεία.

Έτσι, ο Γιώργος Καπλάνης, πρώην δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη «σκιά» του Λάμπρου Μίχου (νυν Δημάρχου), αποφάσισε να μετακομίσει στην επαρχία καθώς θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Γορτυνίας!

“Δεν έλειψα ποτέ από το χωριό. Εκεί μεγάλωσα εκεί είναι οι μνήμες και οι ρίζες μου. Εκεί είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου”, ανέφερε αρχικά σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη και πρόσθεσε: “Όλοι ξέρουμε πως η σημερινή Δημοτική Αρχή της Γορτυνίας, έχει ολοκληρώσει το έργο της. Η Γορτυνία σβήνει. Εγώ εχω την εμπειρία, την γνώση και την διάθεση να το ανατρέψω αυτό!”.

Θυμίζουμε ότι στις εκλογές του 2019 στην Αγία Βαρβάρα, ο Γ. Καπλάνης είχε δει εις διπλούν την «πλάτη» του Λάμπρου Μίχου, συγκεντρώνοντας μόλις 21,29% στο Α’ γύρο, ενώ στο Β’ γύρο δεν παρά τις προσπάθειες, δεν ξεπέρασε το 41,83%.