Κατασκευή κυκλικών κόμβων στους Θρακομακεδόνες

Θεσσαλονίκη: Απομακρύνονται 250 εγκαταλειμμένα δίκυκλα – Απελευθερώνεται ο δημόσιος χώρος
2 Δεκεμβρίου 2021
Στον Δήμο Παλαμά ο Αθ. Ακρίβος: Τέθηκαν οι βάσεις για πιο στενή συνεργασία
2 Δεκεμβρίου 2021
Show all

Κατασκευή κυκλικών κόμβων στους Θρακομακεδόνες

Ένα, ακόμη, έργο με στόχο την αναβάθμιση και βελτίωση της οδικής ασφάλειας στον Δήμο Αχαρνών πραγματοποιείται στην πολεοδομική ενότητα των Θρακ/νων, όπου κατασκευάζονται κυκλικοί κόμβοι.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης κυκλικών κόμβων στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, με τη συμβολή της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και του αρμόδιου αντιδημάρχου Νικόλαου Δαμάσκου. Οι ρυθμίσεις και διαμορφώσεις γίνονται στη διασταύρωση «Μεγ.Αλεξάνδρου και Ορφέως» με σκοπό τη βελτίωση της κυκλοφορίας των οχημάτων και της ορατότητας στη συμβολή των οδών Μακεδονίας-Μεγ. Αλεξάνδρου.

Επίσης, εργασίες μικρού κυκλικού κόμβου και συνοδές διαμορφώσεις θα γίνουν και στη διασταύρωση «Μεγ. Αλεξάνδρου και Ολυμπίων» με σκοπό την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας του παρακείμενου σχολικού συγκροτήματος και την ανάσχεση της ταχύτητας στην Μεγ. Αλεξάνδρου.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των έργων πραγματοποιείται μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 725, 726 και 504.

Τα έργα θα πραγματοποιούνται έως την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021, διάστημα κατά το οποίο θα διαρκέσουν και οι αλλαγές των δρομολογίων.