ΚΕΔΕ: Υποψήφιος πρόεδρος ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Οριστική παύση της ποινικής δίωξης των αδελφών Ψωμιάδη για τις παράνομες προσλήψεις στη νομαρχία
25 Οκτωβρίου 2023
Νέο πρόγραμμα Erasmus για δημοσίους υπαλλήλους (εγκύκλιος)
26 Οκτωβρίου 2023
Show all

ΚΕΔΕ: Υποψήφιος πρόεδρος ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

ΚΕΔΕ: Υποψήφιος πρόεδρος ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Η συντριβή Μπακογιάννη στο Δ. Αθηναίων προκάλεσε διπλό «στραπάτσο» στη ΝΔ, καθώς δεν έχασε μόνο τον «δήμαρχό της» για την Αθήνα, αλλά και τον υποψήφιό της για την προεδρία της ΚΕΔΕ.

Βλέπετε, από τον Ιούλιο το κυβερνών κόμμα διατυμπάνιζε ότι εκείνον θα στήριζε για τη νέα διοίκηση της ΚΕΔΕ και τώρα έμεινε χωρίς υποψήφιο.
Όχι όμως για πολύ.

Καθώς οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Το σίγουρο βέβαια είναι ότι ο Γρ. Κωσταντέλλος, δεν είναι ένας «αντι-Μπακογιάννης».

Έχει μακρά αυτοδιοικητική πορεία, είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και διαφάνειας της ΚΕΔΕ και μετέχει στο διοικητικό συμβούλιο ενεργά και όχι «διακοσμητικά», όπως επιχείρησε να κάνει ο Κώστας Μπακογιάννης πριν τον εκλογικό του κατήφορο.

Μάλιστα, πολλοί αιρετοί, ανεξαρτήτως κομματικής θέσης, βλέπουν θετικά μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για την Προεδρία της ΚΕΔΕ, καθώς λένε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά, να αναβαθμίσει την ΚΕΔΕ και να αποτελέσει συνδετικό αυτοδιοικητικό «κρίκο», για όλες τις διεκδικήσεις των Δήμων.