«Κομματάρχης» των Τασούλα, Καχριμάνη ο αντιδήμαρχος που βασάνισε το γαϊδουράκι

Μελέτη για την οριοθέτηση και την αντιπλημμυρική θωράκιση των ρεμάτων της Σαλαμίνας
30 Αυγούστου 2022
ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Μετά την Ήπειρο και την Πελοπόννησο έφτασε ο λογαριασμός και στη Δ. Μακεδονία
30 Αυγούστου 2022
Show all

«Κομματάρχης» των Τασούλα, Καχριμάνη ο αντιδήμαρχος που βασάνισε το γαϊδουράκι

Ως κομματάρχης του προέδρου της Βουλής και βουλευτή Ιωαννίνων Κώστα Τασούλα και του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη στo δήμο Ζίτσας και την ευρύτερη περιοχή, λειτουργούσε o Γιώργος Σταλίκας, ο αντιδήμαρχος που βασάνισε το γαϊδουράκι.

Όπως, μάλιστα, τονίζουν καλά πληροφορημένες πηγές στην ιστοσελίδα, ο αντιδήμαρχος ήταν αυτός που, κατόπιν “εντολής”, Τασούλα, Καχριμάνη, προώθησε την υποψηφιότητα του «γαλάζιου» νυν δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου στο δήμο Ζίτσας.

Αυτός είναι και ο λόγος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, που ο δήμαρχος, ο οποίος αποτελεί την μία πλευρά του «γαλάζιου» τετραγώνου στο δήμο Ζίτσας μαζί τους Κ. Τασούλα, Α. Καχριμάνη και Γ. Σταλίκα, αρνιόταν πεισματικά να αποπέμψει τον αντιδήμαρχό του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί σχετική παρέμβαση Βοριδη,για να αναγκαστεί, τελικά, να το κάνει.

Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι, όπως αποτυπώνεται σε σχετική φωτο o δήμαρχος Ζίτσας (δεξιά στη φωτο) την ημέρα που ο δήμος του ήταν, λόγω της κακοποίησης του άτυχου ζώου από τον αντιδημαρχό του, αρνητικός πρωταγωνιστής σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο δεν παρενέβη αλλά έτρωγε αμέριμνος ψάρια με τον πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα, ο οποίος, επίσης, αν και βουλευτής της περιοχής δεν έχει βρει, μέχρι στιγμής, μια λέξη να πει για το περιστατικό.