Κύμη: Διάρρηξη στο δημαρχείο με στόχο το λάπτοπ Αντιδημάρχου

Μυλοπόταμος: Λήψη μέτρων από τη ΔΕΥΑΜ για να αποφευχθούν φαινόμενα λειψυδρίας
2 Μαΐου 2024
Δ. Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη: Ψήφισμα Καταδίκης της βιαιοπραγίας κατά Αντιδημάρχου
2 Μαΐου 2024
Show all

Κύμη: Διάρρηξη στο δημαρχείο με στόχο το λάπτοπ Αντιδημάρχου

Κύμη: Διάρρηξη στο δημαρχείο με στόχο το λάπτοπ Αντιδημάρχου

Άμεσα εξιχνίασε το αστυνομικό τμήμα Κύμης, την κλοπή που έγινε τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στο Δημαρχείο της Κύμης, όταν κάποιος διέρρηξε τον φεγγίτη του Δημαρχείου, μπήκε μέσα στο Κτήριο και πήρε μόνο το λάπτοπ του Αντιδημάρχου Αργύρη Πάφρα.

Η κλοπή δημιούργησε πολλά ερωτηματικά καθώς ο δράστης δεν πήρε τίποτα άλλο αν και είχε τον απαιτούμενο χρόνο να το κάνει….

Ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής του αντιδημάρχου είχε κωδικό και μόλις εκλάπη το κινητό τηλέφωνο του Αντιδημάρχου δεχόταν μηνύματα πως κάποιος προσπαθεί ανεπιτυχώς να τον ανοίξει.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Αντιδήμαρχος ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία με επικεφαλής τον Διοικητή του τμήματος Κύμης διεξήγαγε ερευνα.

Για την υπόθεση, στο πλαίσιο της διενεργηθείσας έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης 29/04 ένας 32χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 32χρονου
Σε εξωτερικό χώρο παρακείμενης της οικίας του αποθήκης, βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι και ένας λοστός.

Σημειώνεται ότι, ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Το διαρρηκτικό εργαλείο πρόδωσε τον 32χρονο δράστη
Αυτό είναι το πλαστικό από το λοστό κλειδώματος τιμονιού που βρήκαν οι αστυνομικοί και με τον κωδικό που είχε πάνω βρήκαν στο σπίτι του δράστη το άλλο μισό του λοστού που είχε τον ίδιο κωδικό.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.