Κ. Καλογράνης: Τηλεοπτική παρέμβαση για πανδημία και ακρίβεια – Οι θέσεις του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Μαύρη Σελίδα για το περιβάλλον η κατάργηση των 7 φορέων διαχείρισης
28 Δεκεμβρίου 2021
Ημερολόγιο Δήμου Αλίμου
29 Δεκεμβρίου 2021
Show all

Κ. Καλογράνης: Τηλεοπτική παρέμβαση για πανδημία και ακρίβεια – Οι θέσεις του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Για τα πολύ σοβαρά ζητήματα της επικαιρότητας, την πανδημία και την ακρίβεια, τοποθετήθηκε ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης, ως καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή “Χωρίς Χρώμα” στο Αρτ TV, την οποία παρουσιάζει ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Βαθιώτης.
Ο κ. Καλογράνης σχολιάζοντας τη συνολική διαχείριση της κυβέρνησης στο ζήτημα της πανδημίας κατέγραψε τα μεγαλύτερα λάθη που έχουν γίνει, μίλησε με γεγονότα και ονοματεπώνυμα και εξήγησε γιατί η κυβέρνηση δεν προχωράει στα μέτρα που θα έπρεπε για να αντιμετωπιστεί το νέο κύμα της πανδημίας.
Απαντώντας στο επόμενο σοβαρό θέμα που τέθηκε, αυτό της ακρίβειας, που βιώνει η ελληνική κοινωνία, ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος περιέγραψε τη “μεγάλη εικόνα” και τόνισε ότι για το Πράσινο Κίνημα δεν υπάρχει η λέξη “ανάπτυξη”, καθώς είναι συνυφασμένη με την υπερσυγκέντρωση χρήματος και εξουσίας σε λίγους και δεν αφορά τον πολύ κόσμο. Αντίθετα, όπως εξήγησε ο κ. Καλογράνης, το Πράσινο Κίνημα έχει ως προτεραιότητα την ευημερία των πολιτών, η οποία θα πρέπει να στηριχθεί σε βιώσιμες πρακτικές.
Αναλυτικά, τις τοποθετήσεις του κ. Καλογράνη μπορείτε να τις ακούσετε στο 5.30΄ και στο 22.30΄ στο παρακάτω βίντεο: