Κ. Μπακογιάννης: Αλλάζει ο Μεγάλος Περίπατος

«Πράσινο φως» ΕΟΤ στο πλάνο τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Ζίτσας
23 Σεπτεμβρίου 2020
Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της «έξυπνης» εφαρμογής του Δήμου Κοζάνης για την εξυπηρέτηση ατόμων με οπτική αναπηρία
23 Σεπτεμβρίου 2020
Show all

Κ. Μπακογιάννης: Αλλάζει ο Μεγάλος Περίπατος

Αλλαγές στον «Μεγάλο Περίπατο» το 2021 ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης. Όπως είπε μιλώντας στον Σκάι οι αλλαγές θα γίνουν σε όλο το μήκος της Πανεπιστημίου, με έργα που θα ξεκινήσουν το 2021 και μετά από διαβούλευση.

«Θα γίνει μια νέα διαμόρφωση ολόκληρης της Πανεπιστημίου. Καινούργια πεζοδρόμια, καινούργια όλα! Ξεχάστε την Πανεπιστημίου που ξέρετε….Πάμε να αλλάξουμε την πόλη. Αυτό είναι το έργο που θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ, Μπακογιάννη ο «Μεγάλος Περίπατος» «βγήκε και δεν βγήκε» . Το έργο, το κόστος του οποίου άγγιξε τα 2 εκ.ευρώ, όπως είπε ο δήμαρχος ήταν «μια προσαρμογή, μια προσομοίωση, καθώς «αυτή ήταν και η λογική του έργου».

“Ο Μεγάλος Περίπατος βγήκε και δεν βγήκε. Αυτή είναι η ειλικρινής απάντηση. Αλλά αυτή ήταν και η λογική του έργου. Ήταν να ‘τρέξεις’ μια προσαρμογή, μια προσομοίωση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων.

“Έχω φάει πάρα πολύ μεγάλο ξύλο για τον Μεγάλο Περίπατο. Δεν σας κρύβω ότι το περίμενα”, σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, ενώ δεν απάντησε στο ερώτημα γιατί έπρεπε να δαπανηθεί ένα τόσο μεγάλο ποσό, για ένα πιλοτικό έργο, ή καλύτερα, μία “προσομοίωση”, όπως το χαρακτήρισε ο κ. Μπακογιάννης.