Λειτουργία Κοινωνικής Ιματιοθήκης από τον Δήμο Αχαρνών

Δ. Παπαστεργίου: Είναι αναγκαία η επανασύσταση και η ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας στους Δήμους
16 Οκτωβρίου 2020
Οι Σχολικοί Τροχονόμοι του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου εκπαιδεύονται
16 Οκτωβρίου 2020
Show all

Λειτουργία Κοινωνικής Ιματιοθήκης από τον Δήμο Αχαρνών

Κοινωνική Ιματιοθήκη λειτουργεί στον Δήμο Αχαρνών, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Δομή παροχής Βασικών Αγαθών, Κοινωνικό Παντοπωλείο» Δήμου Αχαρνών του επιχειρησιακού προγράμματος «Αττική 2014-2020».

Η κοινωνική δομή δέχεται μεταχειρισμένα είδη ένδυσης και υπόδησης, παιχνίδια, βιβλία, βρεφικό εξοπλισμό, οικιακό εξοπλισμό, σχολικό εξοπλισμό κλινοσκεπάσματα, τα οποία όπως τονίζει η αρμόδια αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, “απαιτείται να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση προκειμένου να αναδιανεμηθούν”.

Τα είδη αυτά διανέμονται στους ωφελούμενους της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών, κατόπιν αιτήσεώς τους και έγκριση αυτής από την Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αχαρνών, καθώς και σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν ανάγκες σε ρουχισμό και σε άλλα είδη κατόπιν Κοινωνικής Έκθεσης της Κοινωνικής Υπηρεσίας, που έχουν απευθυνθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών Κοινωνικό Παντοπωλείο, που βρίσκεται επί των οδών Αχαρνέων Ιππέων και Μεγάλου Βασιλείου, Προφήτη Ηλία στις Εργατικές Κατοικίες Μενίδι, τηλέφωνο επικοινωνίας 2102463543, κατά τις ώρες 9:00 με 14:00.