Μέριμνα για τη μεταφορά ευπαθών πολιτών στα Κέντρα Εμβολιασμού από το Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Ξεκινάει η μηχανική αποκομιδή απορριμμάτων στο Πανόραμα Βούλας
11 Φεβρουαρίου 2021
Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ιδρύει ο Δήμος Ναυπλιέων
11 Φεβρουαρίου 2021
Show all

Μέριμνα για τη μεταφορά ευπαθών πολιτών στα Κέντρα Εμβολιασμού από το Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των ευάλωτων, μοναχικών και ηλικιωμένων πολιτών της περιοχής, ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, διευκολύνει τη μετακίνησή τους προς και από το εμβολιαστικό κέντρο, στο πλαίσιο της Εθνικής Εκστρατείας εμβολιασμού για την Covid-19.

Με ειδικό όχημα και με τη συνοδεία του προσωπικού του “Βοήθεια στο Σπίτι” (όπου κρίνεται απαραίτητο) προγραμματίζεται η μεταφορά των πολιτών, που δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης, στα Κέντρα Εμβολιασμού.

Η διαδικασία, προβλέπει τη διευκόλυνση-μεταφορά των ατόμων με αναπηρία και με σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς και των μοναχικών πολιτών της τρίτης ηλικίας και πραγματοποιείται μέσω των δομών του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας υπό την επίβλεψη και τον συντονισμό της προέδρου του ΚΕ.Κ.Π.Α.Π., Βίβιαν Λιόλιου.

“Κανείς δεν θα μείνει στον δήμο μας, μόνος και αβοήθητος. Αυτή είναι η έγνοια μας, αυτή είναι η προτεραιότητα μας. Οι συμπολίτες μας, που χρειάζονται τη βοήθεια μας είναι οι παππούδες μας, οι γιαγιάδες μας, οι δικοί μας άνθρωποι, η οικογένεια μας. Δεν τους εγκαταλείπουμε! Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας είμαστε όλοι μαζί στην προσπάθεια να διαφυλάξουμε το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής μας, την υγεία!” τονίζει ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Περισσότερες πληροφορίες στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου στο τηλέφωνο 2310 331093 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να το δηλώσουν άμεσα στο ΚΕΠ Υγείας την ακριβή ημέρα και ώρα που έχει οριστεί ο εμβολιασμός τους, προκειμένου να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός των μετακινήσεων.