Μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων

Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Αντίπαρο
31 Ιουλίου 2023
Χρ. Τριαντόπουλος: Μέσα στον Αύγουστο η 1η δόση των αποζημιώσεων στους πυρόπληκτους
31 Ιουλίου 2023
Show all

Μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων

Μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων

Ξεκινούν αύριο Τρίτη 1η Αυγούστου, οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας & Νεοελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας», του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων.

Δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση έχουν γονείς / κηδεμόνες δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, οι οποίοι είχαν εγκεκριμένη αίτηση έως και τον Ιούνιο 2023 και έχουν παιδιά, τα οποία κατά το σχολικό έτος 2023-2024 θα παρακολουθήσουν την Α΄& Β΄ Γυμνασίου.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί ως εξής:
Α) Θερινά μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας κατά την περίοδο 21/8/2023 έως 8/9/2023.
Β) Μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2023-2024, μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου.

Με την αίτηση προσκομίζονται και τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
Α) Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας γονέα / κηδεμόνα
Β) Απόφαση έγκρισης Ε.Ε.Ε.
Γ) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

Η παραλαβή των αιτήσεων θα γίνεται καθημερινά από 1/08/2023 έως και 11/08/2023 στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας στην οδό Ρούσβελτ & Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2410-680242.

Το Κέντρο Κοινότητας έχει ως βασικό στόχο την εφαρμογή πολιτικών κοινωνικής προστασίας και την ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με τα Κοινωνικά Προγράμματα και υπηρεσίες που λειτουργούν στην περιοχή. Σκοπός των μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας είναι να βοηθηθούν τα παιδιά των οικογενειών της πόλης που αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.