Μαρούσι: Με 17 νέα οχήματα και 6 νέα μηχανήματα έργου ανανεώνεται ο Δημοτικός Στόλος

Ημερίδα ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας από το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Πειραιά
21 Οκτωβρίου 2021
Συμφωνίες, Εθνική στρατηγική, και φοβικά σύνδρομα!
21 Οκτωβρίου 2021
Show all

Μαρούσι: Με 17 νέα οχήματα και 6 νέα μηχανήματα έργου ανανεώνεται ο Δημοτικός Στόλος

Σε πλήρη ανανέωση του μηχανοκίνητου στόλου του προχωρά ο δήμος Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα, εξοπλίζεται με 17 νέα οχήματα και 6 νέα μηχανήματα έργου.

Αυτά τα 23 νέα οχήματα και μηχανήματα έρχονται να καλύψουν καίριες ανάγκες πολλών ετών του Δήμου, όπως απορριμματοφόρων, πλυντηρίου κάδων, καλαθοφόρου, σαρώθρων, φορτηγών, επιβατικών και άλλων μέσων για τις επιχειρησιακές ανάγκες καθαριότητας, εξωτερικών συνεργείων, μεταφοράς προσωπικού κ.ά.

Ουσιαστικά, η ανανέωση αυτή έρχεται ως συνέχεια εκείνης που είχε πραγματοποιηθεί στις αρχές του χρόνου, όταν ο Δήμος Αμαρουσίου προχώρησε στην απόκτηση τριών σύγχρονων λεωφορείων με ιδίους πόρους, για τις ανάγκες της Δημοτικής Συγκοινωνίας, ενώ η δημοτική Αρχή προγραμματίζει την προμήθεια τεσσάρων ακόμη λεωφορείων μέσα στην επόμενη διετία.

«Ο Δήμος μας στέκεται πλέον με περισσότερη ασφάλεια στα πόδια του, είναι συνεπής στις οφειλές του, συνεπής στους προμηθευτές του και επιπλέον καταφέρνει να ανανεώνει κρίσιμες δομές, υποδομές και λειτουργικές του ανάγκες με ιδίους πόρους. Τα 23 νέα οχήματα και μηχανήματα έργου που εντάσσουμε στον δημοτικό μας στόλο, είναι η απόδειξη των άμεσων ωφελειών που έχει η χρηστή διαχείριση και διοίκηση του δήμου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και προσέθεσε: «Νέα σύγχρονα οχήματα θα διευκολύνουν την καθημερινή εργασία των υπαλλήλων μας και θα αναβαθμίσουν το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους δημότες μας. Με αυτή την πολιτική βούληση και με προσήλωση στους στόχους μας θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τη ζωή στο Μαρούσι».