
Το otanews.gr σας μεταφέρει ζωντανά τον παλμό του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ από την Καλαμάτα! Παρακολουθήστε το ΕΔΩ live
Το otanews.gr σας μεταφέρει ζωντανά τον παλμό του Ετήσιου Τακτικού…


Παραδόθηκε χθες, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, η μελέτη «Επιχειρησιακός σχεδιασμός για τη μείωση της σεισμικής διακινδύνευσης και την ασφαλή ανάπτυξη του Δήμου Ανατολικής Σάμου» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από τον καθηγητή Ευθύμη Λέκκα, στον Δήμαρχο Γ. Στάντζο.
Ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο, το αντικείμενο και τα στοιχεία της μελέτης.
Αναλυτική παρουσίαση συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί στις 16/11 στη Σάμο στον τεχνικό κόσμο του νησιού, στους αυτοδιοικητικούς φορείς και στους επιχειρησιακά εμπλεκόμενους στην πολιτική προστασία κρατικούς φορείς του τόπου.


