Μετέωρα: Και ψηφιακά η υποβολή παραπόνων-αιτημάτων στον Δήμο

Τρίκαλα: Τοποθετήθηκαν στα Μ. Καλύβια οι πρώτοι οικίσκοι για τους πλημμυροπαθείς
15 Νοεμβρίου 2023
Νέο εργατικό ατύχημα με τραυματισμό δημοτικής υπαλλήλου στον τομέα καθαριότητας
15 Νοεμβρίου 2023
Show all

Μετέωρα: Και ψηφιακά η υποβολή παραπόνων-αιτημάτων στον Δήμο

Μετέωρα: Και ψηφιακά η υποβολή παραπόνων-αιτημάτων στον Δήμο

Μια νέα δυνατότητα για την υποβολή παραπόνων-αιτημάτων κάθε είδους, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, υλοποιεί ο Δήμος Μετεώρων, για την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στην τοπική διακυβέρνηση.

Το νέο σύστημα δίνει στους πολίτες τη δυνατότητα να υποβάλουν παράπονα-αιτήματα άμεσα από τον υπολογιστή τους ή το κινητό τους τηλέφωνο, μέσω μιας ευέλικτης και χρηστικής φόρμας που είναι προσβάσιμη 24/7.

Τα αιτήματα θα διανέμονται αυτόματα στις αντίστοιχες υπηρεσίες και στα αρμόδια τμήματα του Δήμου, εξασφαλίζοντας έτσι την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη του κοινού.

Με αυτήν την πρωτοβουλία, ο Δήμος επιδιώκει όπως τονίζει, να δημιουργήσει ένα συμμετοχικό περιβάλλον, όπου οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράζουν τις ανησυχίες τους, τα παράπονα τους και να λαμβάνουν απαντήσεις από το Δήμο.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί τους πολίτες να επωφεληθούν από την ευκαιρία και να συνεισφέρουν στη διαμόρφωση της πόλης, υπογραμμίζοντας ότι η επίλυση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε ως κοινότητα απαιτεί την ενεργό συμμετοχή και συνεργασία όλων.