Μεταμόρφωση: Αγιασμός Κοινωνικού Φροντιστηρίου και Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Η Κηφισιά στηρίζει τα εναλλακτικά μέσα ήπιας μετακίνησης
22 Σεπτεμβρίου 2021
Πατούλης – Πλεύρης: Ενίσχυση της πρόληψης υγείας με την Αυτοδιοίκηση σε κεντρικό ρόλο
22 Σεπτεμβρίου 2021
Show all

Μεταμόρφωση: Αγιασμός Κοινωνικού Φροντιστηρίου και Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Τον Αγιασμό ενάρξεως λειτουργίας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Κηφισίας και του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που εδρεύουν στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος του Δήμου Μεταμόρφωσης τέλεσε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Κύριλλος.
Παρέστησαν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Ευστράτιος Σαραούδας, ο Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, π. Χρίστος Κυριακόπουλος, Γενικός Αρχιερατικός της Ι. Μητρόπολης, η Διευθύντρια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κ. Αικατερίνη Καραμπάτσου, ο Υπεύθυνος λειτουργίας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, π. Σωτήριος Αλεβιζάκης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Δήμου Μεταμόρφωσης, καθηγητές της Σχολής και του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, καθώς και μαθητές αυτών.
Μίλησαν οι Διευθυντές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το έργο που επιτελείται και εν τέλει ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος επαίνεσε όλους όσους εργάζονται στους τομείς αυτούς.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος παρέδωσε τα πτυχία και τα διπλώματα στους σπουδαστές που αποφοίτησαν από τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής κατά το σχολικό έτος 2020 – 2021.