Με νέα οχήματα ενισχύει τον στόλο του ο Δήμος Ιλίου

«Συμμαχία ευθύνης και αλληλεγγύης» – Μεγάλη ανταπόκριση για τη στήριξη των πυρόπληκτων Δήμων
9 Αυγούστου 2021
Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των πυρόπληκτων από το Δήμο Νέας Σμύρνης
9 Αυγούστου 2021
Show all

Με νέα οχήματα ενισχύει τον στόλο του ο Δήμος Ιλίου

????????????????????????????????????

Με στόχο τη συνεχή βελτίωση των Υπηρεσιών του και την, ακόμα, καλύτερη λειτουργία τους, ο Δήμος Ιλίου συνεχίζει τον εκσυγχρονισμό του στόλου του ενισχύοντάς τον με δέκα συνολικά οχήματα.

Πρόκειται για την πρόσφατη προμήθεια τριών νέων οχημάτων, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, σε συνέχεια των επτά οχημάτων με τα οποία Δήμος Ιλίου έχει ήδη ενισχύσει τις υπηρεσίες του μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια ενώ προγραμματίζει και την απόκτηση άλλων οκτώ οχημάτων, η προμήθεια των οποίων βρίσκεται στη διαδικασία δημοπράτησης.

«Ενισχύουμε διαρκώς με νέα οχήματα τις Υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να αντιμετωπίζουμε άμεσα τις ανάγκες των πολιτών μας. Κάνουμε το καλύτερο, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, προκειμένου να αναβαθμίσουμε όλους τους τομείς, με ιδιαίτερη επιμονή στους πιο ευαίσθητους, όπως η καθαριότητα, τα έργα και η κοινωνική πολιτική, έχοντας έναν τριπλό και συνεχή στόχο: την καλύτερη παροχή υπηρεσιών, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος, τόνισε σχετικά ο δήμαρχος Ιλίου Ν. Ζενέτος.