Νάξος-Συνέδριο «Ονοματολογικά Νάξου και Μικρών Κυκλάδων»

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Φεστιβάλ Ανακύκλωσης στον Ασύρματο
30 Σεπτεμβρίου 2021
Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στο Άλσος Αιγάλεω
30 Σεπτεμβρίου 2021
Show all

Νάξος-Συνέδριο «Ονοματολογικά Νάξου και Μικρών Κυκλάδων»

Το 7ο Πανελλήνιο Ονοματολογικό Συνέδριο, με θέμα «Ονοματολογικά Νάξου και Μικρών Κυκλάδων», διοργανώνει στη Νάξο, η Ελληνική Ονοματολογική Εταιρεία, από την Παρασκευή 1 έως την Κυριακή 3 Οκτωβρίου.

Οι εργασίες του Συνεδρίου που είναι αφιερωμένο στον ομότιμο καθηγητή του ΕΚΠΑ και πρ. πρόεδρο της ΕΟΕ Ιωάννη Προμπονά, θα πραγματοποιηθούν, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικοδήμου.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την οργανωτική συνδρομή και χορηγίες από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, την Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.), την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (Ε.Α.Σ.)και την Ένωση Κυκλαδικού Τύπου (Ε.ΚΥ.Τ.).

Το Συνέδριο, σεβόμενο απόλυτα και ακολουθώντας τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού, θα έχει υβριδική μορφή, δηλ. θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης με τη συμμετοχή συνέδρων που διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα εξ αποστάσεως συμμετοχής όσων συνέδρων αδυνατούν να παρευρεθούν σε αυτό. Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι, καθώς οι εργασίες του θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (https://www.facebook.com/municipalityofnaxos)