Νέα έργα οδικής ασφάλειας 2.000.000 ευρώ στην Π.Ε. Τρικάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Με Goran Bregovic η έναρξη του 7ου Φεστιβάλ Δωδώνης
5 Ιουλίου 2023
Στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης – Αγγίζουν τα 9 εκ. ευρώ τα έργα και οι αναπτυξιακές δράσεις
5 Ιουλίου 2023
Show all

Νέα έργα οδικής ασφάλειας 2.000.000 ευρώ στην Π.Ε. Τρικάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας νέα έργα για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση έργου συνολικού προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης. Σε σημεία του εθνικού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Τρικάλων έως τα όρια με τους νομούς Ιωαννίνων, Γρεβενών και Άρτας γίνεται οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση, αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας, βελτίωση οδοστρώματος, εγκατάσταση οριοδεικτών, διαπλάτυνση ερεισμάτων και τοποθετούνται ανακλαστήρες οδοστρώματος (μάτια γάτας).
«Με συνεχή προσπάθεια και καθημερινή δουλειά σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες μας ενισχύουμε και βελτιώνουμε την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας. Παράγουμε ένα καλύτερο αύριο, σταθερά δίπλα στις τοπικές κοινωνίες. Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκης, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες διεκδικούμε και πετυχαίνουμε χρηματοδοτήσεις για έργα που βελτιώνουν τις οδικές υποδομές και την καθημερινότητα του πολίτη» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.