Νέα αγορά ακινήτου από τον Δήμο Ελευσίνας ενόψει Πολιτιστικής Πρωτεύουσας

Ενισχύεται το δίκτυο συλλογής τηγανέλαιων στο Δήμο Βέροιας
24 Δεκεμβρίου 2021
Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για την COVID-19 συγκροτούν Περιφέρεια Αττικής και ΙΣΑ
24 Δεκεμβρίου 2021
Show all

Νέα αγορά ακινήτου από τον Δήμο Ελευσίνας ενόψει Πολιτιστικής Πρωτεύουσας

Στην αγορά ενός ακόμη ακινήτου προχωρά ο Δήμος Ελευσίνας, προκειμένου να ανταποκριθεί ακόμη περισσότερο στις απαιτήσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2023 και φυσικά να συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη.

Πρόκειται για ένα κτήμα πλησίον της οικίας Κανελλόπουλου, το οποίο βρίσκεται σε προνομιακή θέση στο παραλιακό μέτωπο και προορίζεται για πολυχώρος πολιτισμού και χώρος φιλοξενίας πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Το συνολικό ποσό αγοράς του ακινήτου διαμορφώθηκε στις 393.132,69 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από τον προϋπολογισμό του έτους 2021.

«Η δημοτική Αρχή προχωρά με σημαντικά έργα και πράξεις επ’ ωφελεία των πολιτών της Ελευσίνας και της Μαγούλας. Με την αγορά ακινήτων, πέρα από την εξασφάλιση μίας επιτυχημένης διοργάνωσης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας το 2023, εξασφαλίζεται και μία σπουδαία κληρονομιά για τον δήμο μας. Χώροι, που μετά και το πέρας της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας θα μείνουν στην πόλη και θα φιλοξενήσουν δράσεις και διαφόρων ειδών δραστηριότητες», ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου.