Νέα οχήματα στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου

Ο Δήμος Πετρούπολης απέκτησε το δικό του «πάρκο τσέπης»
6 Οκτωβρίου 2021
Αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της πρώην ελαιουργικής
6 Οκτωβρίου 2021
Show all

Νέα οχήματα στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου

Οι σημαντικές επενδύσεις στην ανανέωση του στόλου οχημάτων και του εξοπλισμού του Δήμου Μοσχάτο – Ταύρου συνεχίζονται.
Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου παρέλαβε ένα νέο, υπερσύγχρονο λεωφορείο για τις ανάγκες των δημοτών και τη λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, μετά την αγορά δύο λεωφορείων το 2020, όπως επίσης και τρία ημιφορτηγά για τις ανάγκες των υπηρεσιών του, με δαπάνες από ίδιους πόρους.
Επίσης, παρέλαβε ένα νέο απορριμματοφόρο από το πρόγραμμα Φιλόδημος και από ίδιους πόρους, συνεχίζοντας την ανανέωση του στόλου απορριμματοφόρων. Αναμένεται επίσης η δημοπράτηση ενός φορτωτή και ενός τράκτορα, που θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στην αποκομιδή των απορριμμάτων στην πόλη μας.
Τα τελευταία δύο χρόνια οι επενδύσεις που έχουν γίνει για την ανανέωση του στόλου οχημάτων και μηχανημάτων έργου ξεπερνούν τα 2.800.000 ευρώ για τις ανάγκες του εξοπλισμού των Υπηρεσιών Καθαριότητας, Πρασίνου αλλά και της Τεχνικής Υπηρεσίας.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Συνεχίζουμε την ανανέωση του στόλου οχημάτων και των λειτουργιών σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, σεβόμενοι τα χρήματα των πολιτών και εξασφαλίζοντας επίσης σημαντικούς πόρους από άλλα προγράμματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους του Δήμου οι οποίοι πράγματι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είμαστε ένας Δήμος ο οποίος είναι σύγχρονος, ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας, με κοινωνικό πρόσωπο».