Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε 43 Κοινότητες της ορεινής Ναυπακτίας
26 Ιουλίου 2023
Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα έρχονται στον Δήμο Ιεράπετρας
26 Ιουλίου 2023
Show all

Νέα πολιτική γκάφα Λιβάνιου

Οργή και αγανάκτηση σε ολόκληρη την κοινωνία προκαλεί η κυνική δήλωση του αναπληρωτη υπουργού εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου στην Ολομέλεια της Βουλής, για τον θάνατο των δύο ηρώων πιλότων του Canadair.

«Δυστυχώς η ζωή ή ευτυχώς η ζωή συνεχίζεται» κατέληξε στην σύντομη αναφορά του ο Θεόδωρος Λιβάνιος με την συγκεκριμένη αποστροφή του λόγου του να προκαλεί αίσθηση στην Ολομέλεια. Ο υπουργός που έχει στην αρμοδιότητά του το χαρτοφυλάκιο της αυτοδιοίκησης, προκάλεσε την οργή και σε δημάρχους, πολλοί εκ των οποίων πρόσκεινται στη Ν.Δ. Η αλήθεια, είναι ότι μεχρι τώρα δεν έχει ξεκινήσει καλά ο Θοδωρής Λιβάνιος, καθώς η συγκεκριμένη γκαφατζίδικη δήλωση, δεν είναι η μοναδική γκάφα στην άσκηση εξουσιας των αρμοδιοτήτων του. Μάλιστα, έμπειρος αυτοδιοικητικός της Ν.Δ σε τραπέζι που έγινε στο πλαίσιο των περιφερειακών εξελίξεων (για αυτά θα γράψουμε τις επόμενες ημέρες), έλεγε πρόσφατα ότι “μπλέξαμε με μεγάλο γκαφατζή και εξ’ αιτίας του θα υποστούμε ήττα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο άθρωπος δεν έχει ιδεα από αυτοδιοίκηση…”. Αν τα λένε αυτά οι δεξιοί, τι να πουνε άραγε οι υπόλοιποι;

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι ο …”γκαφατζής” αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών δήλωσε επίσης… συγκλονισμένος από τις εικόνες της πτώσης του Καναντέρ, σημειώνοντας, από το βήμα της Ολομέλειας, πως είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το τίμημα της αυτοθυσίας που είναι πολύ μεγάλο και το οποίο κάποιες φορές πληρώνεται και με τη ζωή των πιλότων.