ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ ΛΙΒΑΝΙΟΥ: Παραδέχτηκε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς στους εκλογικούς καταλόγους

Πρόταση Δ. Κουρέτα για αποστράγγιση υδάτων γύρω από την Κάρλα με πλωτές εξέδρες
23 Ιανουαρίου 2024
ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Στηρίζουμε τους αγρότες και τα δίκαια αιτήματα τους.
24 Ιανουαρίου 2024
Show all

ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ ΛΙΒΑΝΙΟΥ: Παραδέχτηκε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς στους εκλογικούς καταλόγους

Νέα τεράστια γκάφα του υπουργού Θοδωρή Λιβάνιου, ο οποίος δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί στη Βουλή όταν μιλάει και δεν έχει μπροστά του γραπτό κείμενο να διαβάσει. Ο αρμόδιος υπουργός Θοδωρής Λιβάνιος ουσιαστικά αποδέχτηκε από το υπουργικό του έδρανο, ότι οι εκλογικοί κατάλογοι εμπεριέχουν δεκάδες χιλιάδες νεκρούς. Στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, που ο άνθρωπος έχει πάει στο φεγγάρι εδώ και καιρό, που η κυβέρνηση θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να παντρευτούν και να τεκνοθετούν οι ΛΟΑΤΚΙ, οι εκλογικοί κατάλογοι του κ. Λιβάνιου και του κ. Παπαστεργίου, λειτουργούν ακόμα με το …μπλάνκο. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός ότι δεν έχουν εκκαθαριστεί και υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες νεκροί σε αυτούς.

Ο δήθεν άριστος, όμως, Θοδωρής Λιβάνιος , αντί να ντραπεί με την ομολογία της αποτυχίας του, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Φυσικά η αντιπολίτευση αντέδρασε, αφού η κυβέρνηση αιφνιδίασε την αντιπολίτευση καθώς το νομοσχέδιο στην αρχή προέβλεπε τη διευκόλυνση άσκησης του εκλογικού δικαιώματος των εκλογέων μόνο για τις ευρωεκλογές και τα εθνικά δημοψηφίσματα. Όμως η κυβέρνηση αιφνιδίασε  καταθέτοντας τροπολογία για τη θέσπιση της επιστολικής ψήφου για τους εκλογείς του εξωτερικού και στις εθνικές εκλογές.

Ήταν επόμενο η αντιπολίτευση να αντιδράσει με αυτή την εκ του πονηρού μεθόδευση της κυβέρνησης, και την κάκιστη διαχείριση από τον κ. Λιβάνιο. Η επιχειρηματολογία του … γκαφατζή υπουργού αρκέστηκε στο να … προκαλέσει την αντιπολίτευση να αποδείξει ότι ψήφισε έστω και ένας νεκρός… Μέχρι εκεί είναι το πολιτικό του ανάστημα…