Ν. Παπαδάκης: Αντίο σε έναν φίλο και οραματιστή της αυτοδιοίκησης

Μέχρι τις 19 Μαΐου οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Αθηναίων
9 Μαΐου 2023
Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ για την Ημέρα της Ευρώπης: Δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστούμε για την κλιματική κρίση
9 Μαΐου 2023
Show all

Ν. Παπαδάκης: Αντίο σε έναν φίλο και οραματιστή της αυτοδιοίκησης

Το μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης “Αττική Πράσινη Περιφέρεια” μετά την τραγική απώλεια του Λάζαρου Λασκαρίδη

Ν. Παπαδάκης: Αντίο σε έναν φίλο και οραματιστή της αυτοδιοίκησης

Ο επικεφαλής της παράταξης “Αττική Πράσινη Περιφέρεια” Νίκος Παπαδάκης, μετά την ανακοίνωση της τραγικής είδησης για την απώλεια του Αντιδημάρχου Καλλιθέας Λάζαρου Λασκαρίδη, με τον οποίο συνδεόταν με προσωπική φιλία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Θα ήθελα να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους κοντινούς ανθρώπους του Λάζαρου Λασκαρίδη που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή και είχα την τύχη να με τιμήσει με τη φιλία του. Εύχομαι να βρουν τη δύναμη να αντέξουν αυτήν τη δυσβάσταχτη απώλεια.

Είναι γεγονός πως ο Δήμος Καλλιθέας έχασε έναν αγωνιστή, έναν οραματιστή αλλά και έναν άνθρωπο που έφερε ένα νέο αέρα στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Μαζί και η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχασε ένα από τα πραγματικά άξια στελέχη της.

Μέσα από το έργο του, ο Λάζαρος Λασκαρίδης αφήνει πίσω του, μεγάλη παρακαταθήκη με νέους θεσμούς όπως το «Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα» και τα «Χαροκόπεια». Είναι βέβαιο όμως ότι το όραμά του θα συνεχίσει να εμπνέει τον Δήμο της Καλλιθέας και τους ανθρώπους που υπηρετούν την αυτοδιοίκηση.”