Ξεκινά η συνεργασία του Δήμου Μεταμόρφωσης με τον Ερυθρό Σταυρό

Σύγχρονο, συγκρότημα βρεφικού και παιδικού σταθμού κατασκευάζεται στον Δήμο Θέρμης
15 Ιουλίου 2022
Δήμος Θεσσαλονίκης: Σύμβαση για την ανάπλαση της περιοχής μεταξύ Λαγκαδά, Μοναστηρίου και Μιχαήλ Καλού
15 Ιουλίου 2022
Show all

Ξεκινά η συνεργασία του Δήμου Μεταμόρφωσης με τον Ερυθρό Σταυρό

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, δρ. Αντώνιο Αυγερινό, είχε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Στέλιος Σαριδάκης, ο Υπαρχηγός Πολιτικής Προστασίας Βορείου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, Γιάννης Δελής και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκε η κοινωνική πολιτική του Δήμου και αποφασίστηκε να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Μεταμόρφωσης και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, καταρχήν όσον αφορά σε μαθήματα πρώτων βοηθειών και ναυαγοσωστικής σε πολίτες και υπαλλήλους του Δήμου και σε δράσεις με την κοινωνική υπηρεσία.
Μάλιστα – σε αυτό το σημείο- ο Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, αφού επαίνεσε το σημαντικό έργο που γίνεται στη Μεταμόρφωση, προσφέρθηκε να στείλει άμεσα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τρόφιμα μακράς διάρκειας, ενώ έθεσαν όλοι οι συμμετέχοντες από κοινού ως στόχο η σημερινή συνάντηση να αποτελέσει την αφετηρία για την δημιουργία όχι μόνο μας στενής σχέσης αλλά και την υπογραφή ενός ευρύτερου Μνημονίου Αμοιβαίας Κατανόησης (MoU) που θα περιλαμβάνει ακόμη και εκπαίδευση Πολιτικής Προστασίας.