Ξεκινά στο Βόλο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Κορασίδων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τον Δήμο Εορδαίας
28 Απριλίου 2023
Κατασκευή πρότυπου Βιοκλιματικού Παιδικού Σταθμού στη Βούλα με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, 2.1 εκ. ευρώ
28 Απριλίου 2023
Show all

Ξεκινά στο Βόλο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Κορασίδων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Ξεκίνησε την Πέμπτη 27 Απριλίου στο Βόλο η Προημιτελική και Ημιτελική Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Γυναικών Κ18 (Κορασίδων) με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων από την Κεντρική, Βόρεια και Δυτική Ελλάδα που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, το Επιμελητήριο Μαγνησίας και ο Αθλητικός Σύλλογος Μπητς Βόλεϊ και Βόλεϊ Βόλου «Αργώ».

Στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε την Πέμπτη τονίστηκε η σημασία της πανελλήνιας διοργάνωσης και το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός που για πρώτη φορά διεξάγεται στην πόλη του Βόλου και κεντρίζει το ενδιαφέρον των αθλητών και των φίλων της πετοσφαίρισης από όλη την Ελλάδα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε συγκεκριμένα: «Καλωσορίζουμε τις αποστολές και τους συνοδούς των ομάδων στο Βόλο και ευχόμαστε καλή διαμονή και καλή επιτυχία σε όλους. Για ακόμη μία φορά ο Βόλος φιλοξενεί μία αθλητική διοργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η καρδιά του ελληνικού βόλεϊ θα χτυπάει για τις επόμενες ημέρες στη Μαγνησία, την Αγριά και την Πορταριά. Το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ θα βρίσκεται στο Βόλο και σε αυτά τα παιδιά θα αναγνωρίσουμε τους μελλοντικούς πρωταθλητές. Όλα αυτά τα χρόνια η Περιφέρεια Θεσσαλίας στέκεται αρωγός στην διοργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων, ενισχύουμε τις υποδομές, στοχεύουμε στον αθλητισμό και πιστεύουμε στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει. Θέλω επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για τη συνεργασία και να συγχαρώ τους ανθρώπους του αθλητικού συλλόγου «Αργώ», που όλα αυτά τα χρόνια με μεράκι, όρεξη και πρόγραμμα ενισχύουν το βόλεϊ και τον αθλητισμό στην Μαγνησία. Καλώ όλους τους πολίτες να παρευρεθούν και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ομάδων στην Προημιτελική και Τελική Φάση του Πρωταθλήματος,»

Από την πλευρά του ο team manager του αθλητικού σωματείου «Αργώ» Νικ. Ρούμπος αφού ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους υπόλοιπους συνδιοργανωτές για τη σημαντική συμβολή τους τόνισε ότι «Είμαστε έτοιμοι για τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Κορασίδων για πρώτη φορά στην πόλη του Βόλου και αναμένουμε περίπου 500 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα να βρίσκονται στην περιοχή μας με αφορμή τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Η είσοδος στους αγώνες είναι δωρεάν και καλούμε τον κόσμο να αγκαλιάσει και να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητριών. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το επίπεδο των αγώνων θα είναι πολύ υψηλό και ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει συναρπαστικούς αγώνες.»

Τέλος, ο Head Coach Βαγγ. Σταθόπουλος ανέλυσε το πρόγραμμα των αγώνων των δύο ομίλων που ξεκίνησαν την Πέμπτη 27 Απριλίου στις 5 μ.μ. στα Κλειστά Γυμναστήρια Αγριάς και Πορταριάς αντίστοιχα και ολοκληρώνονται την Κυριακή με τους δύο πρώτους του κάθε ομίλου, ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη διαχρονική στήριξη και επεσήμανε ότι η ομάδα της Αργούς είναι έτοιμη για την τελική φάση και κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο της Αγριάς.