Οι προτάσεις της ΚΕΔΕ για τον αναθεωημένο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” στο ΔΣ της ΚΕΔΕ

Τροπολογία του ΥΠΕΣ ρυθμίζει σειρά θεμάτων για δήμους και περιφέρειες
13 Απριλίου 2021
Λάρισα: Στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση του Προσκηνίου Πολιτισμού
13 Απριλίου 2021
Show all

Οι προτάσεις της ΚΕΔΕ για τον αναθεωημένο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” στο ΔΣ της ΚΕΔΕ

Οι θέσεις της ΚΕΔΕ για την υλοποίηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» θα συζητηθούν στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο, που θα συνεδριάσει παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στ. Πέτσα την Τετάρτη 14 Απριλίου και ώρα 12 το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση θέμα θα είναι η πρόσφατα αναθεωρημένη ΚΥΑ για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Αυτοδιοίκησης «Αντώνης Τρίτσης» και αναμένεται να διατυπωθούν οι προτάσεις της ΚΕΔΕ για την υλοποίηση του προγράμματος.

Στο ΔΣ της Τετάρτης θα συζητηθούν επίσης τα εξής θέματα:

Αναστολή πληρωμών των τοκοχρεολυτικών δόσεων των ΟΤΑ προς το ΤΠΔ για το 2021 και μεταφορά τους προς πληρωμή στο 2022 σε ισόποσες άτοκες δόσεις.
Η υποβολή αιτήματος προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΕΤΑΑ.Ε. για έκτακτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της.
Πρόταση νομοθετικής ρύθμισης για την τροποποίηση του άρθρου 37 του υπό επεξεργασία σχεδίου νόμου για τον εσωτερικό έλεγχο.
Η συνεδρίαση του ΔΣ θα μεταδοθεί απ’ ευθείας μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ και το κανάλι της Ένωσης στο youtube.