Ομάδα Γονέων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αχαρνών

Κατασκευή καταφυγίου για αδέσποτα ζώα συντροφιάς στον Δήμο Ανατολικής Μάνης
12 Οκτωβρίου 2023
Δημοτικές εκλογές: Ανατροπή στο Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη – Εκλέγεται από τον α΄ γύρο ο Κ. Μαραγκάκης
12 Οκτωβρίου 2023
Show all

Ομάδα Γονέων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αχαρνών

Ομάδα Γονέων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αχαρνών

Στη δημιουργία ομάδων γονέων προχωρά στον Δήμο Αχαρνών, η αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, με στόχο τη διαχείριση και επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τους σύγχρονους γονείς, και την ψυχική ανάπτυξη και ισορροπία του ατόμου μέσα στην οικογένειας αλλά και έξω από αυτήν.

«Γιατί είναι δύσκολες οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια; Ποια είναι η κατάλληλη συμπεριφορά; Τι βοηθάει, πώς θα στηρίξω και θα έρθω πιο κοντά με τα αγαπημένα μου πρόσωπα; Ποιες δυσκολίες συναντά το παιδί και ο έφηβος καθώς μεγαλώνει;», είναι μερικά από τα ερωτήματα που παρατίθενται, ενόψει της λειτουργίας της ομάδας, και υπογραμμίζεται πως,« Στην ομάδα οι γονείς μαθαίνουμε για τα συναισθήματά τους, για τις ανάγκες μας και μπορούμε να μιλήσουμε για οτιδήποτε μας απασχολεί μέσα σε έναν χώρο ασφαλή και προστατευμένο».

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31/10 και ώρα 16:00- 17:30 στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αχαρνών (Δεκελείας και Δημοκρίτου).

Συντονίστρια της ομάδας είναι η ψυχοθεραπεύτρια και ομαδική αναλύτρια, Βασιλική Πασιά, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας.

Δηλώσεις συμμετοχής στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αχαρνών και στο τηλέφωνο 210-2476213.

“Ο Δήμος Αχαρνών μέσω καινοτόμων πρωτοβουλιών θα στηρίζει πάντα τους γονείς και την οικογένεια”, τονίζει ο δήμαρχος, Σπύρος Βρεττός, χαιρετίζοντας τη δράση.